Obavijesti

Show

Komentari 83

Nina Morić jeca zbog potresa u Zagrebu: 'Fali mi moj trg, kave'

Nina Morić jeca zbog potresa u Zagrebu: 'Fali mi moj trg, kave'
9

Ponosna sam što sam Zagrepčanka, što sam se rodila u Zagrebu i to što sam Hrvatica. Malo nas ima, poznati smo po cijelom svijetu jer smo jak narod koji i u najgorim situacijama nađe način da iz njih izađe, priča Nina

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nives Celzijus imala noćnu moru, a onda je probudio potres

Zagrebačka manekenka Nina Morić (43) koja već godinama živi u Milanu podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama tugu koju osjeća zbog situacije u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj. Istaknula je da je zabrinuta zbog svega što se događa njenom narodu, ali ih i ohrabrila kako će sve ovo proći jer su hrabri i jaki.

POGLEDAJTE NININ EMOTIVAN VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:22

- Znam da vam nije lako, ali držite se. Mi smo Hrvati, mi smo i gore prošli, to je naša zemlja i naš dom. Sve u Božje ruke i znam da će sve biti dobro. U mislima sam i u molitvi s mojim predivnim Zagrebom. Fali mi moja sedma gimnazija, moj Trg bana Jelačića, duge kave jer tog u Italiji nema - rekla je. Nebrojeno puta je dodala da joj svi neizmjerno nedostaju i da jedva čeka doći u svoj rodni Zagreb. 

- Falite mi, znam da ste jaki, mi imamo veliko srce. Ponosna sam što sam Zagrepčanka, što sam se rodila u Zagrebu i to što sam Hrvatica. Malo nas ima, poznati smo po cijelom svijetu jer smo jak narod koji i u najgorim situacijama nađe način da iz njih izađe. Zato što smo mi narod pun vjere i ljubavi prema svojoj domovini. Falite mi jako. Na kraju, dom je dom. Draga moja Hrvatska, fale mi moji prijatelji, 76. generacija, fali mi sve. Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba - s tugom u glasu pričala je Nina.

Njenom reakcijom mnogi su bili oduševljeni jer smatraju da je trebala otvoriti dušu kako bi joj bilo lakše jer i ona u Italiji prolazi kroz teško razdoblje zbog korona virusa i izolacije. 

- Moramo čuvati mentalno zdravlje u ovakvim situacijama. Kako vježbamo, tako trebamo brinuti i o psihi. Ovo su teški trenuci za svih nas i moramo ostati pozitivni - pisali su pratitelji. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakNives Celzijus imala noćnu moru, a onda je probudio potres

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...