Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
53 komentara

Nina Morić: Nevina i na plaži ko od majke rođena

Manekenka Nina Morić (31) na nudističkoj plaži hvata boju za novi kalendar magazina 'For Men' dok je švicarska policija sumnjiči za pranje novca

24sata
Foto: 24sata
53 komentara

Ninu Morić (31), njezinog bivšeg supruga Fabrizija Coronu (33) i njegovog poslovnog partnera te menadžera talijanskih TV zvijezda Lelea Moru, švicarska policija sumnjiči za pranje 4,5 milijuna kuna. Corona je već odležao 80 dana u pritvoru u Potenzi zbog sumnje talijanske policije da je poznate ucjenjivao kompromitirajućim fotogarafijama. Švicarska policija sada sumnjiči Coronu i Moru da su novac od ucjenjivanja “oprali” u švicarskoj banci, a Ninu da im je u tome pomogla.
Talijanska policija u ožujku je uhitila Coronu, a Nina je na sudu izjavila da nije ništa znala o ucjenjivanju ni o pranju novca. U medijima je pričala da ju je Corona moralno prevario i zatražila je razvod nakon šest godina braka. Razveli su se u lipnju, a dva mjeseca poslije snimljeni su u tijesnom zagrljaju na balkonu apartmana na Siciliji. Nina se u međuvremenu vratila na piste, snimila je rock singl, a ovih dana snima i golišavi kalendar za magazin “For Men”. U pauzi između snimanja, sunčala se na nudističkoj plaži kako bi uhvatila preplanulu boju.

Naši partneri pišu
Message