Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Nina: Na neki način gledam na sve svoje pjesme kao na ptice

U emisiji 'Bez ograde' na 24sata TV-u gostovala je kantautorica Nina Romić. Otkrila je da na sve svoje pjesme gleda kao na ptice jer 'odlete' ljudima kada ih napiše

24sataTV
Foto: 24sataTV

U emisiji 'Bez ograde' na 24sata TV-u gostovala je kantautorica Nina Romić. Izvela je pjesmu 'Opet' s posljednjeg albuma 'Ptice' u društvu Ivane Lujić.

- Danas smo odlučile doći samo nas dvije. Inače imam prateći bend, šestero nas je. Naziv albuma 'Ptice' bio je moja trenutna inspiracija. Na neki način gledam na sve moje pjesme kao ptice, jednom kada ih napišem one odlete ljudima - rekla je Nina o albumu koji je objavljen prošle godine.

Dodala je da su reakcije ljudi bile dobre i da im je kritika bila naklonjena.

- Nikad se nisam previše opterećivala očekivanjima, bitno mi je bilo kako se ja osjećam unutar benda s kojim sviram. Jedini pokazatelj mi je bio moj bend. Svaki album je rezultat jednog vremena i jedne emocije. 'Ptice' su kolekcija nekih pjesama koje su nastale prije, novijih datuma i starijih, različite su u svakom slučaju - rekla je Nina čiji je glazbeni uzor Bob Dylan.

Zajedno s bendom pokrenula je program 'Začarana močvara' na kojoj se javnosti mogu predstaviti mladi pjevači i kantautori.

- 'Začarana močvara' je program koji se počeo provoditi u klubu Močvara. Bazira se na predstavljanju glazbenika koji su u drugom planu zbog izraza koji ne tjera na ples već ih se treba poslušati. Krenuo je u petom mjesecu, posjećenost je sve bolja i bolja. Za tri tjedna, 24. siječnja imamo sjajan koncert na kojem nastupaju mladi bendovi - zaključila je kantautorica.

Naši partneri pišu
Message