Obavijesti

Show

Komentari 19

Nina zanosno prošetala Pulom pa pozirala s gladijatorima: Što radimo odjekivat će u vječnosti

Nina zanosno prošetala Pulom pa pozirala s gladijatorima: Što radimo odjekivat će u vječnosti
6

Pjevačica svoju vitku figuru i mladolik izgled duguje velikoj promjeni na koju je inspirirao srpski tenisač Novak Đoković

Pjevačica Nina Badrić (50) sunčani i topao vikend provela je u Puli, odakle se pohvalila fotografijama i videozapisom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Otputovala je, sudeći po kasnijim Instagram Storyjima, zbog svog nastupa u amfiteatru. Prije koncerta prošetala je ulicama u crnoj haljini i bijelim štiklama, gdje se i snimila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pozirala je Badrić i s gladijatorima, a u opisu fotografije poručila je pratiteljima dubokoumnu poruku.

- Ono što radimo u životu odjekivat će u vječnosti - napisala je. Dok su joj jedni upućivali komplimente, drugi su je pitali: 'Nina, dali su ti platili da se fotkaju s tobom?'

Inače, Badrić svoju vitku figuru i mladolik izgled duguje velikoj promjeni na koju je inspirirao srpski tenisač Novak Đoković (36). Kako je ranije rekla, izbacila je iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe. Otkad se tako hrani, zaključila je kako joj je tijelo u balansu. Tvrdi kako su joj koža i kosa su joj sjajni, a snage i energije ima puno više u odnosu na prijašnje godine, kada nije razmišljala koje namirnice unosi u sebe. 

- Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - otkrila je svojedobno na Instagramu.