Obavijesti

Show

Komentari 90

Ninu je dečko odveo doma na 'pregled': Upoznala je roditelje

Ninu je dečko odveo doma na 'pregled': Upoznala je roditelje
9

VAŽNO UPOZNAVANJE Dok se odmarala na Hvaru, pjevačica je ‘skoknula’ do Splita, gdje živi obitelj njezina odabranika Tina Brale, s kojima se družila. U vezi su nešto više od godinu dana...

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Nini Badrić (46) u ljubavi cvjetaju ruže. Da ponovno ljubi, i to livanjskog poduzetnika Tina Bralu (52), pisali smo u svibnju kada smo objavili fotografiju para iz restorana na kojoj su djelovali jako zaljubljeno i prisno.

Šest godina nakon razvoda od Bernarda Krasnića (38), koji se u međuvremenu opet oženio, i to za bivšu djevojku Marija Ančića - Laticu Ivanišević, pjevačica je očito našla još jednu srodnu dušu. Par je u vezi nešto više od godinu dana, no Nina o svojoj vezi ne priča u javnosti.

- Život je ipak da se živi između svoja četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona - poručila je nedavno pjevačica. Njihova veza sad je još više očvrsnula i otišla korak dalje. Kako doznajemo, pjevačica je nedavno bila u Splitu i upoznala roditelje svog novog dečka.

Nina inače ljetuje na Hvaru gdje ima vikendicu, pa joj nije bilo teško “skočit” u grad pod Marjanom gdje se podružila se s dečkovim roditeljima. Nina je prije petnaestak dana imala koncert u Šibeniku na kojem je bio i Bralo. Poduzetnika je upoznala devedesetih na modnoj reviji u Zagrebu, a upoznao ih je njen tadašnji menadžer Zoran Škugor.

Story

Bralu je ponovno srela lani u veljači u Zagrebu kad su se zaljubili. Žive zajedno u njegovom stanu u metropoli, a Nina na ruci nosi i dijamantni prsten pa se šuška da su se zaručili na Maldivima i da će se uskoro vjenčati. Nina je Tinu navodno bila tiha patnja iz mladosti.

 

Večeras pjevamo..... #novibecej 🙌🏻💞🍀💞🍀💞

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Priča se da je zbog nje htio kupiti izdavačku kuću. Tino Bralo javnosti je poznat iz 90-ih po prodaji kave, a prije tri godine imao je problema sa zakonom, kad je zaradio prijave zbog nedozvoljene trgovine duhanom.

 

#tb 🍀 #memories 😜📸 #blondehair 🤓

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

- Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to izvodljivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji, mlađi, deblji, mršaviji, ćelav, ćosav, čupav... - opisivala je Nina svoj idealan tip muškarca. Otkad se razvela od javnosti je krila svoje romanse.

VIDI OVO! Voli ju i Maja Šuput: Ova frizura trend je jeseni! 

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dugo možete preživjeti bez struje?

---> https://nestali.24sata.hr/

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...