Obavijesti

Show

Komentari 66

Nirmal poručio Dragani: Sad se imaš priliku svidjeti Nemešu

Nirmal poručio Dragani: Sad se imaš priliku svidjeti Nemešu
9

Nakon zamjene mjesta stanovanja, Nemeš se bez Marijane ne osjeća najbolje i palo mu je raspoloženje. Bivši stanari otpada uživaju u luksuznoj kući Velikog Brata

VIDEO

U petak navečer novi stanari na otpadu uglavnom su razgovarali o svom preseljenju iz lukusuzne kuće. Iako se teško navikavaju na novu okolinu, smijehom zaboravljaju na svoj udoban krevet u kući Velikog brata. Bojana je uvjerena da je Duško od samog početka znao za otpad te da je navodno zbog toga htio izaći iz kuće. Slavica je spremila večeru za svoje sustanare, a Radašin joj je pomagao. Svi se potajno nadaju da će se uskoro vratiti u kuću.

Iako su nakon preseljenja u kuću Velikog Brata zakopale ratnu sjekiru, Soraja i Dragana opet su se uspjele psvađati i to oko mjesta za sjedenje. Soraja je izjavila da svatko ima svoje mjesto i da postoji mjesto za sjedenje za svakog od njih. Dragana se s njom nije složila, ali nije htjela ulaziti dublje u raspravu. NIrmal i George uključili su se u svađu djevojaka i misle da Soraja nije u pravu. 

- Ja ću sjediti gdje god stignem, a vi si napravite mjesto za sjedenje - rekao je Nirmal koji je kasnije razgovarao s Draganom.

- Sad imaš priliku svidjeti se Nemešu - zaključio je Nirmal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ema je tijekom večeri komentirala da je atmosfera u kući mrtva, a Horvat smatra da je to zbog toga što ih je malo i što se ne poznaju. 

Veselje otpadnika zbog odlaska u kuću

U četvrtak se u otpadu Duško opet prvi probudio, a ostali su se ustali iz kreveta dobre volje. 

- Što bi ja bez tebe da te nema ovdje - rekao je Horvat Dušku na što se Duško veselo nasmijao. Stanari su uglavnom razgovarali o svom odlasku u luksuznu kuću. 

'Marijana mi je pala u očima'

 Posljednji dan tjednog zadatka Nemeš je obavio vizitu. Nikola je tijekom dana razgovarao u sobi s Nemešom.

- Kakav je to osjećaj imati seks u kući - upitao je Nikola Nemeša koji se samo nasmijao i rekao da ne zna. 

Bojana je u ispovjedaonici rekla da joj je Marijana pala u očima jer nikad ne bi mogla napraviti svom djetetu to što je napravila ona. Tijekom večeri u koloseumu je nakon borbe odlučeno tko ostaje u luksuznoj kući, a tko seli na otpad. Pošto su pobijedili, Nirmal, Horvat, Soraja i Duško preselili su se u kuću Velikog Brata.  

Pri upoznavanju s Nemešom, stanari su mu ispričali da su vidjeli sve što su oni radili u kući preko televizora koji su imali na otpadu.

Nemeš se naljutio na Emu

Stanari luksuzne kuće morali su spremiti stvari gubitničkom timu i ostaviti ih u ostavi. Ema je zabunom spremila stvari i Nemešu što je njega jako razljutilo. Počeo je vikati na nju i psovati, nakon čega je izašao u dvorište i počeo udarati po slikama svojih sustanara. 



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje