Show

Komentari 29

'Nisam plakala za Nevenom, u oči su mi ušle krema i šminka'

'Nisam plakala za Nevenom, u oči su mi ušle krema i šminka'

Marijana je u showu dokazala da je vrlo sposobna i vrijedna žena, što je tip osobe koju je Neven na početku emisije i tražio. Onda se nekoliko puta poljubio sa Samantom, koja je izbjegavala rad, i odlučio se ipak za nju

Farmer Neven Landek imao je tešku odluku, ali morao je izabrati koja djevojka mu više odgovara i s kojom ide na romantično putovanje - Samanta ili Marijana. Odabrao je Samantu, iako se Marijana pokazala puno spretnijom oko poljoprivrednih poslova, što je ispočetka bio njegov uvjet za ostanak u showu.

POGLEDAJTE VIDEO: Olja je bila i u 'Večeri za 5'

Djevojke su mu tada prigovarale da ispada da su došle kod njega da bi bile robinje. Čekale su kad će doći trenutak da se malo i zabavljaju i ne rade ništa, ali takvih dana bilo je vrlo malo i zabava ne bi trajala cijeli dan - eventualno koji sat i onda odmah dalje na posao. 

Kad je Neven saopćio djevojkama da je Marijana ta koja napušta show, kandidatkinja je prstima prešla preko oka, zbog čega su gledatelji mislili da plače. Učinila je to više puta pa su smatrali da briše suze.

Sada se na svom Facebook profilu oglasila i sama Marijana koja je pojasnila o čemu se tu radilo:  

- Kad ti sunce ide u oči i topi se krema i šminka pa uđe u oči... i oči počnu suziti... a svi misle da su suze tuge. A kamera uključena, snima se... i sad nezgodno brisati oči. 

Bez obzira na njezino pojašnjenje da nije plakala već da su krema i šminka krive za suzne oči, dio gledatelja smatra da je Marijani bilo izrazito stalo da s Nevenom pokuša ljubavnu vezu, a on ju je 'odbacio'. 

- Ti si mu bila puno bolji odabir. Nije ni čudo što ti je bilo teško jer te nije odabrao - tvrde. 

Najčitaniji članci