Obavijesti

Show

Komentari 137

'Nisam se depilirala da bi Dačić vjerovao da mi vidi međunožje'

'Nisam se depilirala da bi Dačić vjerovao da mi vidi međunožje'
6

Poanta je bila da Dačić bude sasvim siguran da je vidio to što je vidio. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli, rekla je za Kurir bivša playboyeva zečica Branka

VIDEO

Srpski premijer Ivica Dačić (47) ne može se obuzdati kad se nađe blizu lijepe žene. Prije nekoliko dana nije mogao suspregnuti smijeh i sakriti zadovoljstvo kad je bivša Playboyeva zečica Branka Knežević (35) pred njim, i pred uključenim kamerama, u stilu Sharone Stone u 'Sirovim strastima', prekrižila noge i pokazala mu međunožje. Autori 'Nemoguće misije', popularne skrivene kamere, odlučili su se našaliti na Dačićev račun znajući da će se oteti kontroli kad vidi Branku bez gaćica. 

- Ulogu voditeljice koja će ugostiti premijera prihvatila sam kao veliki izazov - rekla je Branka za srpski Kurir. Bujna ljepotica zbog potreba snimanja nije depilirala međunožje dulje vrijeme. 

- Poanta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je vidio to što je vidio. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli - objašnjava Branka kojoj je bilo malo neugodno sjediti pred premijerom bez rublja jer ga jako poštuje.

Strani mediji čude se Dačiću

O 'Nemogućoj misiji' s Dačićem raspisali su se i strani mediji. The Sun, Daily Mail, CNN i brojni drugi ne mogu se načuditi kako je premijer 'nasjeo' na šalu i kako se mogao smijati svemu. Pitaju se što bi se dogodilo da se, primjerice, David Cameron tako ponaša. 

Pokreće internu istragu

Nakon što su ga nasamarili, srpski premijer zatražio je internu istragu. Želi saznati tko je odgovoran za propuste koji su doveli do toga da postane žrtva 'spaćke' pred televizijskim kamerama. Ekipu 'Nemoguće misije' neće tužiti, piše Kurir, ali pod svaku cijenu želi saznati tko mu je smjestio. Čak je i Sindikat srpske policije zatražio da se utvrdi tko je od premijerovih bliskih suradnika odgovoran za nastali propust. 

Neće emitirati emisiju

Nakon što je Dačić najavio internu istragu kako bi saznao tko mu je smjestio, producenti 'Nemoguće misije' odlučili su da neće emitirati emisiju u kojoj je srpski premijer vidio golo međunožje bivše Playboyeve zečice, piše srpski Blic

- Ispoštovat ćemo zabranu na emitiranje emisije, ali smatramo da je greška premijera i ministra unutrašnjih poslova što je donijeta takva odluka jer bi se emitiranjem emisije vidjelo koliko je premijer profesionalno i bez ikakvih komentara odradio intervju - stoji u priopćenju producenata. Šokirala ih je izjava Ivice Tončeva, savjetnika za nacionalnu sigurnost Srbije, da je epizoda s Dačićem usmjerena ka narušavanju ugleda države.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...