Obavijesti

Show

Komentari 10

'Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru...'

'Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru...'
5

Bila mi je čast što je u našoj grupi za kitesurfing osoba koja mi je bila idol u djetinjstvu. Čovjek koji daje primjer kako se uživa u životu, napisao je Daliborov prijatelj

Srbijanski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedjeljak poslijepodne u Zemunu tijekom kitesurfinga, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija za koju srpski mediji pišu da je posljednja. 

 

- Bio je dan kao i svaki drugi, sjeli smo automobil i sve je bilo kao san. Bila mi je čast što je u našoj grupi za kitesurfing osoba koja mi je bila idol u djetinjstvu. Čovjek koji daje primjer kako se uživa u životu. Nismo ni slutili da će se jedan divan dan pretvoriti u noćnu moru. U sekundi se sve okrenulo, reagirali smo najbolje moguće, dali sve od sebe, ali sudbina je bila jača od naše volje. Počivaj u miru, legendo - napisao je Daliborov prijatelj. 

Brojni pratitelji izrazili su sućut prijateljima i obitelji.

- Ne mogu vjerovati da ga više nema. Odrasla sam na njegovim pjesmama i ova vijest me toliko pogodila - samo su neki od komentara. 

Podsjetimo se, reper je stradao oko 15.20 sati, a kad su ga prijatelji izvukli iz vode, za njega više nije bilo spasa. 

Gru je bio u braku s Danicom, s kojom ima dva sina - Vuka i Relju. Danica je putem medija saznala da joj je suprug poginuo, odnosno kad je njezina prijateljica ju upitala vezano za to. Reperovim sinovima je tužnu vijest rekao školski psiholog u školi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...