Obavijesti

Show

Komentari 21

'Niste znali napraviti pohani sir i ne zaslužujete više ostanak'

'Niste znali napraviti pohani sir i ne zaslužujete više ostanak'
3

Nakon što je žiri probao njihovo jelo, zaključili su da ni jedan ni drugi nisu pokazali umijeće. Rekli su im da su imali jako jednostavan zadatak, kojeg nisu napravili kako treba i zato napuštaju show

VIDEO

U finalnom tjednu kandidati igraju sami za sebe, odnosno, više nema parova, a osoba koja će imati najmanji zbroj bodova u tijeku dana napustit će show. U današnjoj epizodi kandidati će imati zadatak kopirati jelo koje će pripremiti Tomislav Špiček, a on je odlučio napraviti divlju svinju u šumi, s polpetama od heljde i ragu od vrganja.

POGLEDAJTE VIDEO O ŠPIČEKU: 

Pokretanje videa...

01:07

Kandidatima je bilo neobično što su sami za radnim jedinicama, a jedina koja se istinski veselila što sama kuha bila je Franka. Marko je komentirao da mu nedostaje Katica jer je s njom bio siguran i uvijek mu je znala dati pravi savjet. Negativna dva boda zbog prljave radne jedinice dobili su Marko, Dino, Franka i Katica. Prva je pred žiri došla Ana, a oni su komentirali da je meso dobro začinjeno, kao i ostatak jela, a jedina je veća zamjerka bila što je u jednom dijelu meso ostalo pomalo sirovo. Za svoje je jelo dobila 21 bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Franka je dobila jako dobre komentare žirija koji nije imao nikakve zamjerke pa je za svoje jelo dobila odličnih 25 bodova. Za razliku od cura, žiri je kod Dine imao zamjerke.

- Fali vam začina u svemu, ali sve u svemu, dobro je odrađeno - kazao je Pažanin, a Željka je ustanovila da je meso najbolji dio jela. Ragu i popečki, po Željki, nisu bili dobro napravljeni, a to je smatrao i Špičeka je Dino dobio 15 bodova. Špiček je kod Katice zamjerio što je heljda ostala suha, a meso je bilo prepečeno.

Špiček urlao na dečke: Gdje su grožđice? Moram biti detektiv?
Špiček urlao na dečke: Gdje su grožđice? Moram biti detektiv?

- Meni su polpete super, intenzitet kod umaka je odličan, nedostaje samo malo temeljca da ga razrijedi - komentirao je Pažanin. Katica je za svoje jelo dobila 19 bodova. Karmen je isto od žirija dobila dobre komentare, a Željka joj je zamjerila samo to što joj je umak ostao rijedak.

- Meso je perfektno, trebate samo raditi na formi popečka - komentirao je Špiček. Za svoje je jelo dobila visoka 24 boda. Dina je jedina donijela meso koje nije razrezala na komade pa je Željka komentirala kako joj je meso ostalo na granici suhog.

- Što se tiče mesa, nema opravdanja. Gorko je jer si ga jako zapekla. Polpete od heljde su dosad najbolje, ništa ne bih mijenjao - komentirao je Špiček, a žiri joj je dao 18 bodova. Katarina je u startu imala problem jer je iz dućana zaboravila jaja pa nije imala čime povezati polpete.

- Veliki je nedostatak kad nemate jaja, pa ste probali s miliramom, ali nije baš uspjelo - komentirao je Pažanin. Njezino jelo nije bilo po volji žirija zbog čega je dobila 15 bodova. Zadnji je pred žiri došao Marko koji je donio Špičeku navijačku majicu Dinama. No to mu nije pomoglo u ocjenama kod žirija.

- Vidi se da ste radili s ljubavlju, iako to nije dobro napravljeno. Meso je jedno od boljih, ali polpete i umak nisu dobri - komentirao je Pažanin, a s njim su se složili Željka i Špiček. Marko je dobio 15 bodova, a uz dva oduzeta zbog prljave radne jedinice, Dino i on su izjednačeni zbog čega su morali u dvoboj. Njihov je zadatak bio napraviti pohani sir u samo osam minuta. Nakon što je žiri probao njihovo jelo, zaključili su da ni jedan ni drugi nisu pokazali umijeće.

Špiček odbrusio: 'Tu slušate vi mene, a ja ću vas na koncertu'
Špiček odbrusio: 'Tu slušate vi mene, a ja ću vas na koncertu'

- Imali ste jako jednostavan zadatak. Nakon što smo kušali oba sira, uzeli smo u obzir i sve ostalo što se događalo danas i zaključak je žirija da ni jedan ni drugi niste zaslužili ostanak u showu - priopćila im je Željka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu