Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
26 komentara

Nisu Ingrid i Luka jedini: Jon je zaprosio 11 godina stariju Jess

Uvijek sam govorila da možeš pronaći ljubav na najneobičnije načine - samo trebaš pratiti svoje srce i biti svoj i prava osoba će te pronaći, ispričala je Jessica jednom prilikom...

Foto: Instagram
26 komentara

Ljubavna priča ekspertice iz 'Braka na prvu' Ingrid Divković (35) i Luke Budaka (29) iznenadile je gledatelje showa, a ovo nije prvi put da se u tom showu dogodila ljubav između kandidata i stručnjaka. U šestoj sezoni američke verzije showa sudionik Jonathan Francetic (31) bio je oženjen s Molly Duff (28), no oni su za vrijeme trajanja showa već shvatili kako nisu jedno za drugo. 

BILI SKUPA 7 GODINA Ekspertica ljubila trenera prije Luke: Imali smo divne trenutke

Jon i Molly nailazili su na brojne probleme i uviđali razlike, a kako bi sve prevazišli pomagala im je upravo dr. Jessica Griffin (42). No, ipak im nije bilo spasa. 

Foto: Instagram

Nekoliko mjeseci nakon kraja showa, Jon je započeo vezu sa stručnjakinjom Jessicom. 

Foto: Instagram

Jon i Jessica su kroz prijateljski razgovor, baš poput Ingrid i Luke, shvatili kako si savršeno odgovaraju. Razlika u godinama im ne smeta, a Jessica je prije Jonathana već bila u braku i ima troje djece.

- Uvijek sam govorila da možeš pronaći ljubav na najneobičnije načine - samo trebaš pratiti svoje srce i biti svoj i prava osoba će te pronaći - ispričala je Jessica jednom prilikom. 

Foto: Instagram

Nakon što je započela vezu s Jonathanom, Jessica je rekla kako više neće biti ekspert u 'Braku na prvu'.

- Jessica i Jon su jako sretni skupa. Sada se želi fokusirati na svoju obitelj i njihovu vezu - tada je rekao prijatelj para. 

Foto: Instagram

Jon je u travnju 2019. u Grand Canyonu kleknuo pred Jessicu i zaprosio je, a ona je pristala. Vjenčanje su zakazali za ovu godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ingrid i Luka skupa na Plitvicama

Naši partneri pišu
Message