Obavijesti

Show

Komentari 138

Nisu odoljele iskušenju: Slavne dame koje 'kradu' tuđe muževe

Nisu odoljele iskušenju: Slavne dame koje 'kradu' tuđe muževe
1

TUĐE JE SLAĐE Ponekad ljubav ne pita za vrijeme, mjesto i nečiji status veze, a ponekad se neke dame na to jednostavno ne obaziru i uzimaju ono što im srce poželi

VIDEO

Ove poznate dame nisu mogle odoljeti iskušenju su 'ukrale' tuđe muževe, dečke i partnere.

Angelina Jolie

REUTERS/PIXSELL

Prije nego što će postati majka šestoro djece i ambasadorica UNICEF-a, Angelinu Jolie (41) u Hollywoodu je pratio glas vrlo 'nestašne' djevojke. Udavala se tri puta, a njen drugi suprug Billy Bob Thornton (61) ostavio je zaručnicu zbog duplo mlađe Angeline.

Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije, kada se Brad Pitt (52) zbog nje razveo od Jennifer Aniston (48). Spetljali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

Actors Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the 81st Academy Awards in Hollywood, California

Gisele Bündchen

Brazilska ljepotica Gisele Bündchen (36) u braku je sa sportašem Tomom Bradyjem (39) s kojim ima dvoje djece. Gisele i Tom upoznali su se dok je on bio u vezi s glumicom Bridget Moynahan koju je ostavio zbog manekenke.

DPA/Pixsell

Priča je dobila neobičan obrt kada su mediji objavili da glumica čeka Bradyjevo dijete te da ju je on ostavio kada je saznao da je trudna.

Denise Richards

The Alliance For Children

Glumica Denise Richards (46), bivša supruga Charlieja Sheena, upisala se na listu rasturačica brakova kada je 'otela' muža dobroj prijateljici i kolegici Heather Locklear (55),

TMZ

Te 2006. godine, konzumenti tabloidnih sadržaja s pažnjom su pratili otvoreni medijski rat bivših prijateljica, a kada su se Locklear i Richie Sambora (57) službeno razveli, Denise se s glazbenikom počela pojavljivati u javnosti.

Khloé Kardashian

Reality zvijezda Khloé Kardashian (32) dva puta je otela tuđeg dečka, a oba puta je u pitanju bila njena bliska prijateljica.

Kako su pisali američki tabloidi, reality zvijezda se zabavljala s reperom French Montanom, koji je prethodno bio u vezi s njenom prijateljicom, da bi potom istoj prijateljici rasturila vezu s košarkašem Jamesom Hardenom.

Julia Roberts

Holivudska glumica upoznala je sadašnjeg supruga, snimatelja Dannyja Modera (49) za vrijeme snimanja filma 'The Mexican'. Moder je u to vrijeme bio oženjen, a Juliji Roberts (49) to, čini se, nije smetalo.

Big Pictures/Pixsell

- Bila je to ljubav na prvi pogled, znala sam da sam stvorena da tom čovjeku budem supruga - rekla je svojevremeno. Nekoliko mjeseci kasnije, kada se Moder razveo od prve supruge, glumica se udala za snimatelja i rodila mu troje djece.

Britney Spears

I pjevačica Britney Spears (35) upisala se na listu rasturačica brakova kada se prije nekoliko godina udala za plesača Kevina Federlinea (38) s kojim je dobila dva sina.

Britney and Kevin Split - LA

Njihov brak nije dugo trajao pa je nakon nekog vremena ostala sama s djecom, baš poput plesačeve bivše koju je zbog nje ostavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...