Show

Komentari 3

Nisu prestali snimati i pjevati: Dubioza je rasplesala najstarije

Nisu prestali snimati i pjevati: Dubioza je rasplesala najstarije

Energijom grupa je 'zarazila' članove doma koji nisu mogli odoljeti, a da mobilnim telefonima ne zabilježe nastup. Dok su gospođe snimale koncert, druge nisu prestale pljeskati, a dio njih je pjevao hitove Dubioze

Dubioza Kolektiv svojim je hitovima odlučila razveseliti najstarije. Naime, sedmeročlana grupa između brojnih koncerata i obveza došla je na ideju da nastupaju u staračkom domu Medveščak. Tako su iznenadili i oduševili brojne članove doma. 

- Znamo da im je dosadno pa nam bila super ideja da ih malo razveselimo. Svi pričaju o mladima, a nitko ne misli o starima, kao da svi čekaju da se odjave pa im ne treba zabava, -rekao je Vedran Mujagić za N1.  Ali ovo nije prvi put da članovi Dubioze kolektiva bave humanitarnim radom. 

- Nama je gušt raditi s ljudima i ne treba te nitko gurati u to već sam tražiš prilike da sam sebe usrećiš. Nekada te svirke, poput ove večeras, budu sto puta veće zadovoljstvo nego neka velika svirka - otkrio je Brano Jakubović.

Svojom energijom grupa je 'zarazila' članove doma koji nisu mogli odoljeti, a da svojim mobilnim telefonima ne zabilježe ovakav nastup. Dok su jedne gospođe snimale koncert, druge nisu mogle prestati pljeskati, a dio njih je pjevušio hitove Dubioze.

Nakon koncerta vesela ekipa počastila se slasticama te su okinuli zajedničku fotografiju u znak sjećanja na ovakav nesvakidašnji događaj za članove staračkog doma. Nakon što su napunili baterije s najstarijima Dubioza se priprema za dva velika koncerta u Zagrebu. Naime,  22. i 23. studenoga nastupaju na posljednjem izdanju Pozitivnog koncerta.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA: 

Najčitaniji članci