Obavijesti

Show

Komentari 29

Nives bi nagradu 'Kiklop', a Dino Drpić pijan tulumari

Nives bi nagradu 'Kiklop', a Dino Drpić pijan tulumari
9

Dok ogorčena Nives želi 'Kiklopa', njezin suprug je nakon pobjede nad Zagorom završio u klubu Diamond gdje ga je navodno ošamario gost...

VIDEO

Nives Celzijus (27) planira podići tužbu protiv direktorice Sajma knjige u Istri Magde Vodopije te Upravnog odbora Sajma. Kaže kako joj je nepravedno oduzeta nagrada "Kiklop" za knjigu "Gola istina", koja je prodana u 45.000 primjeraka. Na press konferenciji u zagrebačkom Sheratonu, viroznu Nives su podržali Zvonimir Čičak iz HHO- a te Sanja Sarnavka iz udruge B.a.b.e. Složili su se da je to kršenje ljudskih prava te krivično djelo, prevara.
- Direktorica Sajma sama je kazala da je Nives oduzeta nagrada u kategoriji "Hit godine" iz moralnih razloga. Što više reći? To je najgrublje kršenje prava i diskriminacija. Upravo zato, Nives je odlučila podići tužbu te traži javnu ispriku - kazala je voditeljica promocije, Ines Mehremić. Zvonimir Čičak Nives je usporedio s Marijom Jurić Zagorkom.
- Na sličan način u hrvatskoj javnosti dočekana je njezina "Grička vještica". Bilo je netrepeljivosti - bio je kratak Čičak. Sanja Sarnavka iz B.a.b.a reagirala je na ovakav način diskriminacije.
- Molim vas, ne žele joj dati nagradu jer je to Nives Clezijus. Ne treba nikog izdvajati - kazala je. Nives koja kaže kako je je važnija moralna pobjeda, još uvijek isčekuje Kiklopa.
- Htjela bi ga staviti doma u vitrinu, samo ne znam kako će se uklopiti u namještaj - smijala se.

NIVES ŽELI NAGRADU, DINO PIJAN TULUMARI
Dinamovci su pobjedu nad Zagorom na Maksimiru slavili u narodnjačkom klubu Diamond u Zagrebu. Pjevao je Željko Samardžić. Nogometaši su se posebno “razgalili” na njegovu pjesmu “Stari lav” i na stihove “još sam uvek živ i zdrav, pogled mi je nebo plav”.
- Željko inače ne ispunjava glazbene želje. Menadžer kluba ga je zamolio da im još jednom otpjeva tu pjesmu jer on ni ne zna koji su dinamovci - kaže pjevačev menadžer Neša Dizel. Navodno pijani Drpić bio je u muškom zahodu i nije mu se dalo čekati red za oprati ruke pa je gosta gurnuo. Time je odgurnuo i drugoga gosta, manje tolerantnog, koji ga je upozorio. Drpić mu je navodno opsovao, a ovaj ga je ošamario. Došli su zaštitari, a Drpić im je vikao: “Znate li vi tko sam ja?”. Navodno su ga ispratili van.

ZBOG ALKOHOLA KUĆI OTIŠLI TAKSIJEM
Vrata narodnjačkog kluba Diamond, do kojih vodi crveni tepih, jutro poslije navodnog incidenta s Drpićem bila su zatvorena. Klub se otvara tek u 23 sata, a unutra je, kažu iz obližnjih lokala, tek čistačica. Priča se da su dinamovci bili u Diamondu, no da nije bilo nikakvih incidenata s Drpićem u muškom zahodu. Štoviše, priča se da su Drpić i njegov suigrač Boško Balaban savjesno kući otišli taksijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...