Obavijesti

Show

Komentari 4

Nives će na ovogodišnjem CMC festivalu pjevati o mamurluku

Nives će na ovogodišnjem CMC festivalu pjevati o mamurluku
1

Srećom imam tu neku superkontrolu i znam kad mi je dosta. Mogu protegnuti dvije čaše vina tokom cijele večeri pa nemam problema ujutro, kaže atraktivna Nives Celzijus

VIDEO

Na CMC festivalu, koji traje od 10. do 11. lipnja u Vodicama, nastupit će 31 izvođač. Među njima je i Nives Celzijus (34) koja će otpjevati pjesmu 'Mamurluk'.  

 - Pjesma ne propagira alkohol. Mi smo protivnici alkohola u prevelikim količinama - rekla je Nives, koja kaže da se nikad nije dovela u situaciju da se prepije. 

- Srećom imam tu neku superkontrolu i znam kad mi je dosta. Mogu protegnuti dvije čaše vina tijekom cijele večeri pa nemam problema ujutro - kaže. Njezin lijek za mamaurluk je odmor. 

 - Ja bi možda otišla u neku saunu ili neki wellnes. Da izbacim toksine - rekla je. Obzirom da se posvetila pjevačkoj karijeri, zapostavila je onu spisateljsku.  

- Shvatila sam da ne mogu dati sebe u potpunosti na oba polja, ali vjerujem da će se roditi želja za pisanjem - rekla je. 

Jamin Stavros (61) s Barabama otpjevat će pjesmu 'Kraljevi zabave'.  

- Na sceni sam skoro 40. godina i za sebe ne mogu reći da sam kralj zabave, to bi bilo pretenciozno, ali mogu reći da svoj posao radim najbolje što mogu. Jedan sam od rijetkih koji je glazbeno školovan. Završio sam  klavir, konrabas, bubnjeve u Americi i solo pjevanje - rekao je. Stavros kaže da je sad na vrhuncu svoje karijere.  

 -  Šta ću slaviti toliko godina. Ne patim ja od toga Slavim što sam živ i zdrav. I da imam volju i želju. Ta volja je još uvijek pristutna. Imam elana i kreativne energije. Bez obzira na godine. Prije pet godina sam mislio da ću ići u miorvinu, ali mislim da sam sad u ovom trenutku najbolji ikad.  Sad sam najjači od kad postojim - pohvalio se Stavros.  

Pobjednik glazbenog natjecanja 'X Factor Adria', Amel Ćurić (35) pjevat će pjesmu 'Te zime'. To mu je prvi festivalski nastup.  

- Sretan sam i sretan sam što mi se dešavaju lijepe stvari - rekao je Amel, koji je do sada izdao tri singla. Mladi tamburaški bend Begini pjevat će pjesmu 'Iz protesta'  koju im je napisao Ivan Zak.  

- Iz protesta u srednjoj školi nisam pisao ispite - našalio se Mario Budišćak pjevač Begina. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac