Obavijesti

Show

Komentari 16

Nives Celzijus glumi kako i ona ima tjelohranitelja?!

Nives Celzijus glumi kako i ona ima tjelohranitelja?!
3

Zaštitar je Nives pratio u stopu, a ona demantira da je čuva. Oboje govore da su samo poznanici. Cijenu za tjelohranitelja određuje sam vlasnik

VIDEO

Muškarac u odijelu na Quelle Fashion.hr-u u Varaždinu pratio je Nives Drpić (27) u stopu. Sjedio je s njom u prvom redu, išao za njom u backstage, čak je i odvlačio od novinara. Upadao je u kadar dok je za televiziju davala izjavu, pomno slušao što priča, no odbijao je reći rečenicu dulju od dvije riječi.
- Poznanik, poznanik - sve je što je rekao o sebi. I Nives je na reviji rekla da joj je on poznanik. Njezina menadžerica Ines Mehremić demantirala je da joj je on tjelohranitelj.
- Što, zato što su svi ostali na reviji imali zaštitara, znači da ga i Nives ima - kaže Ines. To što se ponašao poput zaštitara Ines objašnjava riječima “on je zaštitnički nastrojen prema meni i njoj gdje god idemo”. Nije joj ni čudno da se na reviju vodi poznanik.
- Zašto bi to bilo čudno?! - kaže Ines. Nives je s muškarcem na reviju došla druge večeri. Prve večeri sa zaštitarima se pojavio Ante Gotovac. Jednog je imao on, a drugog supruga Simona. Njegov zaštitar neplanirano je završio u prvom redu. Zoran Škugor nije došao, a da mjesto ne propadne, Ante je pokraj sebe posjeo zaštitara. Zadnje večeri sa zaštitarima je došao Marko Grubnić. Jedan je sjeo s njim na stolicu na kojoj je pisalo “Marko Grubnić”. Drugi je čekao ispred dvorane.
- Očekivali smo da će neki doći sa zaštitarima, no nisu nam poremetili raspored sjedenja. Označavali smo nekoliko stolaca na ime uzvanika - kažu iz Fashion.hr.

MAČKOV TJELOHRANITELJ KAO KEVIN COSTNER
Zaštitar Marka Grubnića izgledao je kao da mu je klijent predsjednik. Imao je sako i kravatu te upečatljivu bijelu slušalicu koju je stalno pritiskao na uho. Gotovčevi tjelohranitelji izgledali su skromnije. Oni su bili u službenoj odjeći s logom tvrtke na prsima za koju rade koja je izgledala poput trenirke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...