Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Nives Celzijus glumi kako i ona ima tjelohranitelja?!

Zaštitar je Nives pratio u stopu, a ona demantira da je čuva. Oboje govore da su samo poznanici. Cijenu za tjelohranitelja određuje sam vlasnik

D. Urukalović
Foto: D. Urukalović
16 komentara

Muškarac u odijelu na Quelle Fashion.hr-u u Varaždinu pratio je Nives Drpić (27) u stopu. Sjedio je s njom u prvom redu, išao za njom u backstage, čak je i odvlačio od novinara. Upadao je u kadar dok je za televiziju davala izjavu, pomno slušao što priča, no odbijao je reći rečenicu dulju od dvije riječi.
- Poznanik, poznanik - sve je što je rekao o sebi. I Nives je na reviji rekla da joj je on poznanik. Njezina menadžerica Ines Mehremić demantirala je da joj je on tjelohranitelj.
- Što, zato što su svi ostali na reviji imali zaštitara, znači da ga i Nives ima - kaže Ines. To što se ponašao poput zaštitara Ines objašnjava riječima “on je zaštitnički nastrojen prema meni i njoj gdje god idemo”. Nije joj ni čudno da se na reviju vodi poznanik.
- Zašto bi to bilo čudno?! - kaže Ines. Nives je s muškarcem na reviju došla druge večeri. Prve večeri sa zaštitarima se pojavio Ante Gotovac. Jednog je imao on, a drugog supruga Simona. Njegov zaštitar neplanirano je završio u prvom redu. Zoran Škugor nije došao, a da mjesto ne propadne, Ante je pokraj sebe posjeo zaštitara. Zadnje večeri sa zaštitarima je došao Marko Grubnić. Jedan je sjeo s njim na stolicu na kojoj je pisalo “Marko Grubnić”. Drugi je čekao ispred dvorane.
- Očekivali smo da će neki doći sa zaštitarima, no nisu nam poremetili raspored sjedenja. Označavali smo nekoliko stolaca na ime uzvanika - kažu iz Fashion.hr.

MAČKOV TJELOHRANITELJ KAO KEVIN COSTNER
Zaštitar Marka Grubnića izgledao je kao da mu je klijent predsjednik. Imao je sako i kravatu te upečatljivu bijelu slušalicu koju je stalno pritiskao na uho. Gotovčevi tjelohranitelji izgledali su skromnije. Oni su bili u službenoj odjeći s logom tvrtke na prsima za koju rade koja je izgledala poput trenirke.

Naši partneri pišu
Message