Show

Komentari 52

Nives i Ecija istaknule obline u minijaturnim badićima i na plaži na Tajlandu privukle svu pažnju

Nives i Ecija istaknule obline u minijaturnim badićima i na plaži na Tajlandu privukle svu pažnju

U društvu Ivane Knoll, prijateljice su uživale na pješčanoj plaži Maya, gdje su pijuckale koktele i sunčale se u provokativnim bikinijima. Na Instagram storyjima objavile su nekoliko videa zajedničkog druženja

​Prijateljice Nives Celzijus (40) i Ecija Ivušić (35) u petak su stigle na Tajland. Od tad ne prestaju 'žariti i paliti' društvenim mrežama, te neumorno dijele provokativne fotke s egzotičnog putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uživale su na pješčanoj plaži Maya, gdje su pijuckale koktele i sunčale se u oskudnim bikinijima. Na Instagram storyjima objavile su nekoliko videa zajedničkog druženja.


Nives je podijelila i nekoliko 'vrućih' selfija u minijaturnom kupaćem kostimu boje kože, a u prvi plan je stavila vrući dekolte.


- Dođi mami, mami - napisala je u opisu objave, na kojoj je ubrzo skupila više od 18 tisuća lajkova. Pratitelji su je u komentarima obasuli komplimentima, a oglasila se i Ecija, te joj poručila da je 'savršena'.


Ivušić je na svom profilu objavila fotografiju u crnom bikiniju, te se pohvalila zavidnom linijom i bujnom pozadinom. Nives je zaključila kako je to njezina 'najbolja fotka ikad', a složili su se i Ecijini pratitelji.


Ovo nije prvi put da su prijateljice zamijenile Zagreb toplijim krajevima. Nerijetko putuju zajedno, a prošle godine su skupa posjetile Istanbul.

Najčitaniji članci