Obavijesti

Show

Komentari 52

Nives Ivanišević otkrila: Još se potpisujem kao Čanović...

Nives Ivanišević otkrila: Još se potpisujem kao Čanović...
8

PRATNJA SU SI Nives Ivanišević i Marko Bratoš priznaju da su se potajno nadali nominaciji za nagradu Radijska osoba godine

VIDEO

Nives Ivanišević i Marko Bratoš su dvojac koji nas je prošle godine uveseljavao svojim '385 Showom' na Narodnom radiju. Zabavna emisija koja se emitirala svakog popodneva donijela im je i nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine. Marko je priznao da se potajice nadao nominaciji, ali ga je svejedno iznenadila.

- Nama su slušatelji uvijek na prvome mjestu, a zbog njih smo i mi na prvome mjestu slušanosti svih ovih godina. Lijepo je biti nominiran i čuti sve te pozitivne reakcije slušatelja na nominaciju - rekla je Nives. Kažu da se poznaju godinama i da im je to pomoglo u radu. Opisuju se u superlativima.

- Marko je mudrica, moj osobni psiholog i savjetnik, jako zreo za svoje godine, a istodobno beba u duši. Jako zanimljiv lik s kojim volim raditi. I najbolje mi je kako od neke slučajne teme napravi nešto super - rekla je Nives, a Bratoš uzvratio:

- Nives je jedna super dobra duša, blagoslovljena britkim i pomalo bizarnim smislom za humor koji mi super paše, kao i najučinkovitijim metabolizmom na svijetu. Kunem se, nemate pojma koliko žena jede. Nives je prije ovog popodnevnog showa radili jutarnji sa Slavkom Sobinom.

- Poslijepodnevni show mi više odgovara zbog stila života, a jutarnji zbog dinamike. Da mogu ustajati rano, sigurno bih voljela i dalje voditi jutarnji. A rad s dečkima ne mogu usporediti, mogu samo reći da ih obojicu volim. Ne mogu biti različitiji, a super funkcioniram s njima u paru - rekla je Ivanišević.

Kažu da nemaju posebnu formulu prema kojoj biraju teme za emisije. Bitno im je da ljudima bude zanimljiva. Teško im je izdvojiti samo jednu emisiju koja im je posebno draga, kažu da ih je bilo puno.

- Evo npr. gostovanje Saše Lošića, koji je jedna fenomenalna i nevjerojatno draga osoba. Ili mini akcija koju smo organizirali povodom Dana učitelja, kad smo pozivali slušatelje da podijele s nama svoje najdraže osnovnoškolske uspomene s naglaskom na profesore i učitelje koji su im promijenili život. Imali smo golemi odaziv te je stvarno bio užitak i privilegija čuti sve te predivne priče - rekao je Bratoš. Nives je nedavno udajom za Gorana promijenila prezime iz Čanović u Ivanišević.

- Sve moje prijateljice koje su se udale trebale su određeno vrijeme da se priviknu, tako da se još potpisujem Čanović, a na radiju nemam problema jer naši station voicevi, Marinko i Iskra, odrade taj dio predstavljanja - rekla je Nives, kojoj će na dodjeli nagrada pratnja biti Marko i producentica showa Ines Barbir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama