Nives Ivanišević: Ne mogu i ne želim više. 2020. godino, odlazi | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 8

Nives Ivanišević za mikrofonom radija: Ne mogu i ne želim više

Nives Ivanišević za mikrofonom radija: Ne mogu i ne želim više
5

Zaposlena je na Narodnom radiju te je objavila fotografiju s posla. Pratitelji na društvenoj mreži poručili su joj da je predivna, a objava je u kratkom roku skupila preko 1000 lajkova

VIDEO

Supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (49), Nives Ivanišević, pozirala je na poslu pa je objavila fotografiju na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivanišević ima koronu 01:14

- Pusa da ponedjeljak brze prođe, a bome i ova godina - poručila je te je dodala u hashtagovima: 'Ne mogu i ne želim više. 2020. godino, odlazi'.

Pratitelji na društvenoj mreži poručili su joj da je predivna, a fotografija je u kratkom roku skupila preko 1000 lajkova.

Goran Ivanišević pokazao kako njegova žena imitira Trumpa: 'Misli svatko da je meni lako'
Goran Ivanišević pokazao kako njegova žena imitira Trumpa: 'Misli svatko da je meni lako'

Nives, koja je zaposlena na Narodnom radiju, u rujnu je pozirala s Goranom na plaži pa je objavila fotografije na kojima se ljube. Također, suprugu je tada posvetila emotivan opis.

- Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku.  Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom - napisala je.

- Ugledam se na tebe i nastojim se više educirati. Kad smo u zavadi, svađamo se, osjećam se poraženo i tužno, jer znam da smo puno bolji od toga. Želim samo da znaš da si mi bio najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te ne bi tražila da budeš. Ti i ja radimo. Uklapamo se. Ti si za mene i dalje najcool čovjek na svijetu. Volim te jako. Nikad neću odustati od tebe. Vjerna sam i odana tebi - dodala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Slavonci odlaze preko granice u noćni život: 'Za izlazak je dosta i 30-ak eura, ali nema klubova'
IZLASCI U SLAVONIJI I ISTRI

Slavonci odlaze preko granice u noćni život: 'Za izlazak je dosta i 30-ak eura, ali nema klubova'

Plus+ Mladi Slavonci često se druže doma ili u kafićima jer noćnih klubova u manjim mjestima nedostaje pa je izlazak u grad za neke prava avantura, a isto je stanje i u Puli gdje mladi mogu najčešće izaći na cajke...
FOTO Oženio se Matija Cvek!
INTIMNA CEREMONIJA

FOTO Oženio se Matija Cvek!

Pjevač nikad nije previše izlagao privatni život javnosti, ali zna se da je prošle godine prohodao s novopečenom suprugom Miriam Cikron. Krajem veljače ove godine postali su roditelji malene Lote