Obavijesti

Show

Komentari 240

Nives objavila fotku u badiću: 'Lijepa si, ali ovo je neukusno'

Nives objavila fotku u badiću: 'Lijepa si, ali ovo je neukusno'
7

Celzijus je pratiteljima na društvenim mrežama priznala kako ljeto želi provesti u badiću. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a neki su joj fanovi rekli da pretjeruje

VIDEO

Neukusno je biti u kupaćem kostimu? Bi li mi pliz poslala sliku tvog beach outfita jer očito negdje griješim, branila se Nives Celzijus (37) ispod fotografije koju je objavila na Instagramu. 

Pjevačica i spisateljica na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom u kupaćem kostimu. I dok je većina obožavatelja takve slike jedva dočekala, bilo je i onih koje su ih ocijenile drukčije.

- Lijepa si žena, ali ovo je, moram reći, strašno neukusno. Al’ ako vi kažete da je to ‘segment poslovanja’, onda je to u redu - napisala joj je pratiteljica na društvenoj mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sudeći po odgovoru, kojem je Nives poziva da pokaže kako ona izgleda u kupaćem, komentar se pjevačici i spisateljici nije svidio.

Ubrzo su uslijedili i drugi. “E Nivesice, Nivesice žalosna ti majka....imaš žensko dijete”, pisali su joj, a na njezinu objavu “Kad bih bar mogla ne izlazit iz kupaćeg kostima”, uslijedilo je “Pa i ne izlaziš iz kupaćeg... teškoga života. Al ok, bar možeš čitati hrpu krkana kak fappa na tebe. Uh kako si dobra”.

Kako god, Nives odjevena ili u kupaćem kostimu nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nerijetko je u noćne sate obožavatelji obasipaju porukama, neki je pokušavaju i nježnostima osvojiti, pa joj udvarači šalju i pjesničke stihove.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:15

- Što se muškaraca tiče, bitno mi je da se osjećam ugodno, opušteno i da me nasmijava. Smetaju me neka nadmetanja u odnosu, a često, nažalost, muškarci osjećaju potrebu da se natječu sa mnom, što mi je u ovim godinama naporno i odbojno - otkriva Nives, koja priželjkuje okušati se u još jednoj, dosad nepoznatoj sferi - filma.

Dosad je odigrala i kazališne uloge, kao i one u serijama. Zaželjela se, rekla je, glume, pa mašta i o pozivu na film. Do ponude priuštit će si dulji ljetni odmor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 240
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje