Show

Komentari 173

Nives se hvalila da kiti bor, ali pažnju je ukrala njena pozadina

Nives se hvalila da kiti bor, ali pažnju je ukrala njena pozadina

Uživamo u predblagdanskom raspoloženju, a mnogi su već okitili svoje božićno drvce. Između ostalih, ovogodišnje drvce koje je ukrasila pokazala je na društvenim mrežama i Nives Celzijus

Božić je sve bliže, a mnogi su već pohrlili u nabavku božićnih ukrasa. Brojni poznati Hrvati na društvenim su se mrežama već pohvalili i fotografijama okićenog bora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon modnog stilista Marka Grubnića (38) i radijske voditeljice Ecije Ivušić (34), okićeni bor pokazala je pjevačica Nives Celzijus (38). Okitila ga je u bijelim i srebrnim tonovima, a 'okinula' je dvije fotografije dok je stavljala posljednje ukrase.

No Nives je standardno uspjela privući pažnju svojim bujnim oblinama. Osim pohvale za okićeno božićno drvce, dobila je mnoge komplimente na račun izgleda. Uz bor je pozirala u pripijenom bijelom kombinezonu koji joj je istaknuo stražnjicu. Neki su se pitali nosi li uopće gaćice. 

- Super ti stoji bijela boja, blistaš. Možeš li i meni okititi bor? Da, dobra ti je stražnjica. Ti si pravi poklon ispod bora - pisali su joj pratitelji u komentarima. Celzijus se standardno nije obazirala na komentare niti je odgovarala. 

Nives trenutačno gledamo u zabavnoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je članica žirija. Na komentarima za transformacije i izvedbe natjecatelja ne štedi, no uvijek je iskrena. Za njezine odjevne kombinacije tada je zaslužan Marko Grubnić, no niti u emisiji se ne pojavljuje u manje provokativnim izdanjima. 

 

 

Najčitaniji članci