Obavijesti

Show

Komentari 1

Nižetić obradio svoju pjesmu s minimalno glazbene podloge

Nižetić obradio svoju pjesmu s minimalno glazbene podloge
3

Chord Company, skupina koju čine devet mladih, ali vrlo iskusnih i talentiranih glazbenika koji iza sebe imaju već nekoliko originalnih vokalnih obrada prihvatili su moj poziv, kaže Luka

VIDEO

Splitski glazbenik Luka Nižetić (37) u suradnji s Chord Company ovih dana ponudio je novi aranžmanski doživljaj svog aktualnog singla. Nakon četiri mjeseca i premijernog predstavljanja pjesme 'Ka more je život', koja do danas bilježi blizu 600 tisuća pregleda na YouTube-u, Luka je odlučio napraviti i njenu klapsku verziju.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznati Hrvati hvale se dobrom linijom

Pokretanje videa...

01:52

- Drago mi je što pjesma 'Ka more je život' još uvijek super kotira u radijskom eteru, gdje je i dalje među top 40 najvrćenijih singlova. No, u razgovoru s aranžerom i producentom Markom Mihaljevićem nekako mi se otvorila ideja da snimim verziju u kojoj bi dominiralo višeglasje uz minimalnu instrumentalnu intervenciju. Chord Company, skupina koju čine devet mladih, ali vrlo iskusnih i talentiranih glazbenika koji iza sebe imaju već nekoliko originalnih vokalnih obrada prihvatili su moj poziv i uveliko pridonijeli novom doživljaju pjesme - rekao je pa nastavio: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Snimanje je prošlo u vrlo ležernoj atmosferi, a kad sam dobio final snimke zaključio sam da definitivno ova verzija mora imati i svoj popratni video uradak. Inače nikada do sada nisam pribjegavao snimanju obrada svojih pjesama, no 'Ka more je život' je nekako posebna i meni drugačija pjesma od svega do sada što sam snimio tako da se ova intervencija s novim aranžmanom nekako prirodno nametnula.

Grupu Chord Company čine glazbenici Lobel Barun, Josip Švagelj, Ante Nobilo, Ivan Zaradić, Goran Zorić, Juraj Guić, Teo Nikolac, David Ropac i Tomislav Mihaljević, rodom iz raznih dijelova Hrvatske, od Neretvanskog kraja, Ploča, otoka Korčule, Imotske zagore, Primorja i Zagreba.

Luka Nižetić kratko se obratio Nini Badrić: 'Svirat ćemo k****'
Luka Nižetić kratko se obratio Nini Badrić: 'Svirat ćemo k****'

Svi su prvenstveno dobri prijatelji koji provode puno zajedničkog vremena uz pjesmu koja im kako sami kažu ispunjava živote. Upravo iz tog druženja nastala je ideja o osnivanju jednog novog sastava kroz koji dolazi do izražaja njihova pjevačka kreativnost i talent. Video broj koji je sniman na Sljemenu potpisuje Dinko Šimac.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'