Obavijesti

Show

Komentari 4

Njima nisu bitni običaji: Nakon ženidbe ne žive na istoj adresi

Njima nisu bitni običaji: Nakon ženidbe ne žive na istoj adresi
5

Ljubavni parovi ponekad su jako različiti, ali zajedničko im je dijeljenje postelje. Međutim, ne mora uvijek biti tako. Ima nekih koji su odabrali živjeti svatko na svojoj adresi te im veza tako funkcionira

VIDEO

Nijedan par ne razmišlja jednako, međutim, u braku barem dijele postelju. Međutim, iako je nešto uobičajeno, u nekim slučajevima ne znači da mora biti tako. Postoje parovi koji žive na različitim adresama, a upravo je to dio njihovog recepta za sretnu i dugu vezu. 

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk

Glumica Gwyneth Paltrow (47) udala se za producenta Brada Falchuka (48) u rujnu 2018., no bračni par još uvijek živi u različitim kućama u Los Angelesu. Glumica kaže kako to njihovom braku daje 'polarnost'. 

- Brad tri noći provodi u mom domu, a četiri u svojoj ući. Na taj način održavamo svoju vezu svježom. Svi moji prijatelji u braku tvrde da je naš način života idealan i da ne bismo trebali ništa promijeniti - rekla je Paltrow. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ashley Graham i Justin Ervin

Plus size manekenka Ashley Graham (32) i njezin suprug, redatelj Justin Ervin, očekuju prvo dijete, međutim, većinu svoje veze proveli su živeći odvojeno. Ashley je prije tri godine otkrila da živi u New Yorku, dok je Justin tada živio u Los Angelesu.

- Imamo pravilo. Ne smije proći više od dva tjedna, a da se ne vidimo. Predobro je, sviđa mi se to. Nađemo se u Los Angelesu ili New Yorku, Parisu, Miamiju. Jako je seksi - rekla je manekenka.

Nico Tortorella i Bethany Meyers

Glumac Nico Tortorella (31) prošle je godine oženio dugogodišnju djevojku Bethany Meyers. Nastavili su živjeti odvojeno. tako žive u New Yorku na odvojenim adresama, a vide se nekoliko puta na tjedan. 

Još uvijek ne živimo skupa i to nam ne predstavlja problem. Viđamo se na tjednoj bazi, a redovito komuniciramo i videopozivima. Stalno smo u kontaktu - rekao je Nico. 

Tana Mongeau i Jake Paul

Youtuberi Tana (21) i Jake (22) nedavno su se vjenčali te otvoreno govore o tome da žive na različitim adresama. Mongeu kaže kako su oni 'jako različiti svjetovi'.

Claire Danes i Hugh Dancy

Glumica Claire Danes (40) sa suprugom Hugom Dancyjem (44) dugo je održavala vezu na daljinu dok je snimala seriju 'Homeland' u Sjevernoj Karolini, dok je Dancy radio u New Yorku. Međutim, on se pridružio glumačkoj postavi u šestoj sezoni serije pa su živjeli zajedno. 

- U početnim godinama veze naši su rasporedi bili nevjerojatno kompatibilni. U posljednje vrijeme nismo toliko sretni... Puno razgovaramo, šaljemo si poruke, šaljemo si fotke nožnih prstiju, sve blesave stvari - otkrila je Danes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ClaireDanes and #HughDancy in MCC theater, NYC, at the play 'Seared' on Monday.

A post shared by Hugh Dancy (@hugh_dancy) on

Kaley Cuoco i Karl Cook

Sve u život je stvar balansa. Odlično funkcioniramo. U planu nam je gradnja kuće iz snova pa ćemo tada živjeti skupa. Do tada nam je i ovako dobro, rekla je glumica Kaley Cuoco (33) koja se u lipnju prošle godine udala za Karla Cooka (28). 

Međutim, par još ne živi zajedno. Ona živi u svojoj kući, a on u svom stanu. 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju