Obavijesti

Show

Komentari 2

Nogometaš imitira 100 ljudi, zaboravljeni plesači se vratili...

Nogometaš imitira 100 ljudi, zaboravljeni plesači se vratili...
4

Plesači se vraćaju nakon 10 godina, nogometni golman nasmijat će svojim imitacijama, a epizoda donosi i nekoliko talentiranih pjevača...

VIDEO

Ove nedjelje nova epizoda Supertalenta donosi nova uzbuđenja, a vidjet ćemo i nove kandidate koji će se pokušati izboriti za svoje mjesto u polufinalnim emisijama. No, među kandidatima četvrte epizode naći će se poneka stara lica koja su na najpoznatiju pozornicu svijeta stupili prije 10 godina! Oni su Kiki i Kiki, odnosno Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić, dvojica breakdancera iz Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:24

- Tada smo ušli u finale, završili smo peti, bili smo mlađi i bilo nam je to sve jako fora - rekao je Kristijan, a koliko su napredovali u posljednjih 10 godina, ostaje nam za vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, 10 godina je prošlo i od nastupa glazbenika pod nazivom Buki Skandal. Kako je sam istaknuo, nakon sudjelovanja u Supertalentu, otvorila su mu se brojna vrata u glazbenom svijetu, a snimio je čak i duet s Alkom Vuicom.

Pejaković iz Los Angelesa želi Hrvaticu i voli bugarske note
Pejaković iz Los Angelesa želi Hrvaticu i voli bugarske note

- Ja nisam vrhunski Pavarotti, ja sam showman! Nije mi bitno pobijediti već pokazati nešto novo. Ovo je tek početak onoga što mi pripremamo - otkrio je Buki.

Vrlo atraktivan nastup osigurat će natjecateljica Kathy Donnert, Mađarica s berlinskom adresom, koja će se najprije predstaviti talentom žongliranja s nogama, a potom će sa svojim suprugom Marcellom izvesti akrobatsko rolanje i žiri ostaviti u šoku.

- Da, to je naš život. Moramo si vjerovati, jer ako padamo, padamo zajedno - slaže se ovaj par, Duo Giurintano.

Zanimljiv talent pokazat će i trojac pod imenom Serbian Jumperz, studenti filozofije koji se bave jumpstylom. Ističu kako su im se ljudi na početku smijali, a sada ih vrlo rado dođu pogledati. Hoće li ovim neobičnim talentom uspjeti zaintrigirati žiri, ostaje nam za vidjeti. Na pozornicu Supertalenta doći će i Mihael Rako, imitator koji ima sposobnost imitacije 100 ljudi. Mihael dolazi iz Bosne i Hercegovine, no živi u Münchenu gdje je donedavno bio golman u jednom njemačkom nogometnom klubu.

- Najveća podrška mi je djevojka koja me je motivirala da se prijavim u ovaj show - otkrio je Mihael.

Dječji zbor glazbene škole Varaždin javnosti je postao poznat kada su početkom godine zajedno s profesorom izveli fašnički koncert na temu Bohemian Rapsody, a s istom senzacijom sada dolaze i na Supertalent. Njihova izvedba hitova grupe Queen nikoga neće ostaviti ravnodušnima, a žiri će čak i pustiti suze! Od pjevača vidjet ćemo i talentiranu Mariju Šekeriju, koja je rodom iz Vinkovaca, no posljednje tri godine živi u Münchenu, radi u pekari i obožava pjevati, a Supertalent vidi kao priliku da se afirmira kao pjevačica. Iz Münchena će također stići i Bruno Mijanić pokazati svoje vokalno umijeće, a prolazu dalje nada se i Pamela Midžić.

- U Supertalent sam se prijavila da se dokažem i nadam se da ću doći do polufinala ili do finala - izjavila je Pamela.

Tko će sve oduševiti žiri, a koga će žiri ispratiti s iksevima, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

08:59

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje