Show

Komentari 7

Nova glumačka zvijezda: Svi su ludi za fatalnim Bosancem...

Nova glumačka zvijezda: Svi su ludi za fatalnim Bosancem...

ZNA ODABRATI Birkan Sokullu oženio je ‘istanbulsku nevjestu’ i sultaniju Mihrunisu. Birkan je rođen u Istanbulu, ali rado ističe bosansko podrijetlo

Nova meta obožavateljica slovi za novu tursku glumačku zvijezdu. Roditelji Birkana Sokullua (32) su se početkom 80-ih iz Sarajeva uputili u Istanbul u potrazi za boljim životom. Birkan je rođen u Istanbulu, ali rado ističe bosansko podrijetlo. Bio je u braku s Asli Enver (34), koju smo donedavno gledali kao Sureju u seriji “Istanbulska nevjesta” O tome nerado priča. 

Birkan i Asli vjenčali su se 2012., ali nakon tri godine brak se raspao. Asli je već na sljedećem projektu, filmu “Moj brat”, počela novu ljubavnu priču s glazbenikom Muratom Bozom (38). S njim se ovog ljeta trebala vjenčati. 

Najteži trenutak: Prije 11 godina od hematoma na mozgu umrla mu je majka i glumac se jedva oporavio od tuge

Birkan je početkom 2016. ušao u vezu s kolegicom Berrak Tüzünataç (33), koju znamo kao sultaniju Mihrunisu, ženu princa Mustafe, iz serije “Sulejman Veličanstveni”. Iste godine su se vjenčali. Glumac koji je oženio najljepše žene Turske kaže da je sretan u drugom braku i ne želi da ga Asli uznemirava ljubavnim problemima.

Istanbulska nevjesta traži rame za plakanje kod bivšeg muža jer je ostavljena na ružan način. Ovaj ne želi suprugu učiniti ljubomornom pa bivšu izbjegava. Asli je zbog toga utučena. Turski tabloidi pišu da je depresivna i sklona svađama. Navodno joj prijatelji savjetuju da potraži liječničku pomoć jer se ne može pomiriti s prekidom pred vjenčanje, a teško joj pada i što bivši suprug ne odgovara na njezine pozive.

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

Ostavljena; Bivši zaručnik rekao joj je da brak nije za njega, promijenio broj mobitela i pobjegao u Miami

Najčitaniji članci