Obavijesti

Show

Komentari 133

Otišla Anči, ušao Ante, 'tajni' stanari sele u glavnu BB kuću

Otišla Anči, ušao Ante, 'tajni' stanari sele u glavnu BB kuću
13

Ana-Marija i Marin prvi su 'tajni' stanari koji su prešli u glavnu kuću. Prije toga, Big Brother ih je obavijestio da se, ukoliko žele u glavni dio, moraju odreći imuniteta

VIDEO

Stanarima Big Brother kuće protekli tjedan nije bilo dosadno. Bojan Mrđenović (34) završio je u tajnoj kući gdje mu se nekoliko dana kasnije pridružio i Antonio Benčak (22). U glavnu kuću stigli su novi stanari Nikola Sedlar (23) i Karla Jakelić (20), a time je počeo i novi tjedni zadatak 'BB Elita' koji je uzrokovao potpuni kaos. Spomenuti zadatak nisu prošli pa će stoga idući tjedan imati manji budžet.

Osim toga, iz kuće je izbačen Luka Rok Medunović (23), dok je u istu vraćen Tomislav Roso (26) koji je dobio poseban zadatak. Isto tako, reality družinu iznenadio je dolazak još jednog cimera Petra Stipetića (48).

BB mu je dobro 'zapaprio': Tomo je dobio najteži zadatak
BB mu je dobro 'zapaprio': Tomo je dobio najteži zadatak

Odnosi su prilično 'nategnuti' a stanari se i večeras moraju u suočiti s novim zadacima, ali i činjenicom da će netko od njih, odlukom gledatelja, zauvijek napustiti Big Brother kuću.

Došlo je vrijeme da se stanari iz tajne kuće pridruže ostatku ekipe. Bojan, Antonijo te Marin Novaković (21) i Ana-Marija Brdek (30) oko toga su imali podijeljene osjećaje. Antonio i Bojan će pri ulasku u kuću imati poseban zadatak.

Antoniji Blaće u studiju se pridružila Lucijina prijateljica Tea Jurak. Između ostalog, prokomentirala je Splićankin odnos s Antonijem.

- Ona mu je dala do znanja da su samo prijatelji, on to nikako da shvati. Kada bi on to shvatio, imali bi sjajan odnos - rekla je Tea.

Umjesto da po Big Butleru pošalje kuvertu s imenom izbačenog stanara, Big Brother je 'nazvao' Antoniju i rekao joj da ima malo drugačiji plan. Naime, odlučio je da u kuću ulazi Ante Biuk.

Ante dolazi iz Donjeg Ogorja, naselja u općini Muć, koje se nalazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ističe kako ga prijatelji smatraju zabavnom osobom, a u životu ga najviše živcira nepravda. Isto tako, mrzi škrte osobe i one koje vole ogovarati. 

U Big Brother kući ne bi volio živjeti sa dosadnim ljudima. Da Ante ima priliku na  jedan dan povesti u Big Brother kuću nekoga od svojih bližnjih, bio bi to njegov prijatelj Ivica.

 

Ante se zaputio prema ulazu, a Antonija se javila stanarima te im priopćila da kuću večeras napušta Ana Kovačec Anči (24). Ana i Ante mimoišli su se pri izlasku, odnosno ulasku.

- Nisam pretjerano tužna, ali sam mislila da ću možda ostati još koji tjedan - rekla je hostesa iz Zagreba. Njezini favoriti su Orky, Ana i Ribica.

BB Ribica: 'Lucija drugima govori da nisam za ovaj show'
BB Ribica: 'Lucija drugima govori da nisam za ovaj show'

Ana-Marija i Marin prvi su 'tajni' stanari koji su prešli u glavnu kuću. Prije toga, Big Brother ih je pozvao u ispovjedaonicu i obavijestio ih da se, ukoliko žele u glavni dio, moraju odreći svog statusa i privilegija što podrazumijeva i gubitak imuniteta. Pristali su na taj uvjet i krenuli prema glavnoj kući.

Big Brother stanarima je objavio da su nominirani Ana, Lidija, Lucija, Luciano, Orky te Ana-Marija i Marin. Navedeni su pak dobili priliku da svojim glasom nekog 'spase'.

Ana je poželjela spasiti sebe, ali kako to nije moguće, odlučila se za Orkyja, Ribica je 'spasila' Luciana, Lucija Orkyja, a Luciano Ribicu. Orky je 'spasio' Anu. Ana -Marija se odučila za Marina, a on joj je vratio uslugu. Big Brother ih je potom obavijestio da su nominirani Ana, Lidija, Lucija, Luciano, Ana-Marija i Marin, što znači da je Orky spašen.

U tajnoj kući ostali su još samo Antonio i Bojan, a Big Brother za njih ima poseban zadatak. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...