Show

Komentari 48

Nova Pipi: Marija Milić i dečko zajedno glume u novoj reklami

Nova Pipi: Marija Milić i dečko zajedno glume u novoj reklami

Anu Sasso naslijedit će bujna djevojka Hajdukova igrača Sandra Gotala koji će također imati ulogu u reklami. Spot bi se trebao snimati na Bačvicama i Poljudu

Prvi put uz zanosnu Pipi djevojku u reklami će glumiti i muškarac. Za ulogu splitskoga galeba angažirali su hajdukovca Sandra Gotala (21), a ljepoticu u badiću utjelovit će njegova djevojka Marija Milić (21).

Zbog reklame za limunadu Ana Sasso (50) 80-ih je postala seks-simbol. Scena u kojoj trči plićakom u mokroj majici postala je legendarna i danas se smatra jednom od najboljih.

- Reklama za Pipi nije mi promijenila život, mene je ‘stvorio’ izbor za Miss - rekla je Sasso. Anina nasljednica i druga Pipi ljepotica prije pet godina postala je studentica ekonomije i manekenka Bojana Simić (29). S obzirom na to da je Dalmacijavino d.d. u stečaju potpisalo ugovor s Hajdukom, pa je na tom piću odnedavno i logo tog kluba, htjeli su u reklami imati svojeg igrača.

Spot bi se trebao snimati na Bačvicama i Poljudu. Marija i Sandro dodavat će se loptom na pijesku, a nakon što Marija popije limunadu, naći će se na krcatom Poljudu među Torcidom. Neće biti iskakanja iz mora ni mokrih majica.

- Nedavno sam vidio spot za Pipi, izgleda kao da je snimljen prije sto godina. Nadam se da će naš biti bolji, a što se tiče usporedbe Ane i Marije, moram reći kako su obje zgodne - kaže Sandro.

Bojana se vratila iz Milana jer nije htjela gladovati

Anina prva nasljednica Bojana Simić nosila je revije u Hrvatskoj, a reklamu za Pipi snimila je jer slavi ženske obline. Radila je kratko i u Milanu, ali se vratila jer nije mogla neprestano gladovati i živjeti od jabuke na dan kao što to rade njezine kolegice.

Najčitaniji članci