Obavijesti

Show

Komentari 48

Nova Pipi: Marija Milić i dečko zajedno glume u novoj reklami

Nova Pipi: Marija Milić i dečko zajedno glume u novoj reklami
6

Anu Sasso naslijedit će bujna djevojka Hajdukova igrača Sandra Gotala koji će također imati ulogu u reklami. Spot bi se trebao snimati na Bačvicama i Poljudu

VIDEO

Prvi put uz zanosnu Pipi djevojku u reklami će glumiti i muškarac. Za ulogu splitskoga galeba angažirali su hajdukovca Sandra Gotala (21), a ljepoticu u badiću utjelovit će njegova djevojka Marija Milić (21).

Zbog reklame za limunadu Ana Sasso (50) 80-ih je postala seks-simbol. Scena u kojoj trči plićakom u mokroj majici postala je legendarna i danas se smatra jednom od najboljih.

- Reklama za Pipi nije mi promijenila život, mene je ‘stvorio’ izbor za Miss - rekla je Sasso. Anina nasljednica i druga Pipi ljepotica prije pet godina postala je studentica ekonomije i manekenka Bojana Simić (29). S obzirom na to da je Dalmacijavino d.d. u stečaju potpisalo ugovor s Hajdukom, pa je na tom piću odnedavno i logo tog kluba, htjeli su u reklami imati svojeg igrača.

Spot bi se trebao snimati na Bačvicama i Poljudu. Marija i Sandro dodavat će se loptom na pijesku, a nakon što Marija popije limunadu, naći će se na krcatom Poljudu među Torcidom. Neće biti iskakanja iz mora ni mokrih majica.

- Nedavno sam vidio spot za Pipi, izgleda kao da je snimljen prije sto godina. Nadam se da će naš biti bolji, a što se tiče usporedbe Ane i Marije, moram reći kako su obje zgodne - kaže Sandro.

Bojana se vratila iz Milana jer nije htjela gladovati

Anina prva nasljednica Bojana Simić nosila je revije u Hrvatskoj, a reklamu za Pipi snimila je jer slavi ženske obline. Radila je kratko i u Milanu, ali se vratila jer nije mogla neprestano gladovati i živjeti od jabuke na dan kao što to rade njezine kolegice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...