Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
105 komentara

Nova pravosudna drama: Seve smuljala i sud i svog bivšeg?

Na dan kada je ročište bilo zakazano i kada se trebala pojaviti na sudu pjevačica je viđena ispred zgrade u kojoj stanuje, a tvrdila da će na poslovni put

Foto: Blic
105 komentara

Prema pisanju srpskih medija, Severina Kojić (45) opravdala je svoj izostanak 1. veljače na kaznenom sudu u Zagrebu unaprijed dogovorenim poslovima u inozemstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, na dan kada je ročište bilo zakazano i kada se trebala pojaviti na sudu pjevačica je viđena ispred zgrade u kojoj stanuje.

- Istina je da je Severina tražila da se predmetno ročište odgodi na drugi termin. Razlog tome su njene obveze koje je sud uvažio. Ne postoji nikakav drugi razlog - objasnio je menadžer pjevačice Tomislav Petrović

Foto: Blic

Našminkana kao za nastup i sa svježe uvijenim loknama Seve je u poslijepodnevnim satima izašla iz stana u jednoj ruci noseći svoju Birkinicu vrijednu najmanje 40.000 kuna, a u drugoj vrećicu otpadaka.

MILAN POPOVIĆ: 'Izborio sam povijesnu sudsku odluku, Seve se jako uzrujala'

Za to je vrijeme njezin suprug, Igor Kojić (30) tvrde srpski mediji, u auto svoje supruge spremao veliku kutiju nakon čega su se zaputili u nepoznatom smjeru. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Severina se, kako doznajemo, trebala pojaviti na ročištu kao svjedok postupka u kojemu njezin bivši partner - (51) tuži Tomislava Petrovića za klevetu.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message