Obavijesti

Show

Komentari 36

Nova ‘princeza srca’ Meghan ima potpuno drukčiji pedigre

Nova ‘princeza srca’ Meghan ima potpuno drukčiji pedigre
6

Diana joj je možda uzor, no Andrew Morton otkriva kako je Meghan Markle oduvijek bila vrlo probitačna i angažirana oko aktivizma

VIDEO

Biograf Andrew Morton svojim je neautoriziranim biografijama već dugo trn u oku kraljevske obitelji. Tematizirao je život kraljice Elizabete i princeze Diane i nije se libio, kažu kritičari, dodavati sočne detalje prema vlastitu nahođenju. Sada je svoje pero okrenuo prema budućoj supruzi princa Harryja, svakako najneobičnijoj pridošlici u kraljevsku obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Glumicu i razvedenu Meghan Markle (36), koja je ujedno afroameričkog podrijetla, usporedio je s princezom Dianom te istražio koliko su istiniti navodi da Meghan od djetinjstva želi postati “nova Diana”.

Tijekom hodanja Markle i princa Harryja javljali su se mnogi iz glumičine mladosti koji su tvrdili kako je Meghan zapravo proračunata te princa želi samo zbog moći, prestiža i bogatstva. Čak je i Meghanina prijateljica koja je namjestila prvi “sudar na slijepo” rekla kako je Markle izustila neistinu rekavši da nije znala s kime se nalazi.

Biograf Meghan Markle: Ona će drastično promijeniti monarhiju
Biograf Meghan Markle: Ona će drastično promijeniti monarhiju

- Nije baš bilo tako, ipak je znala identitet osobe, onda se i vrlo temeljito pripremala. Ona je šarmantna, zgodna i vraški pametna, dobit će ono što želi - rekla je Markleina “prijateljica”. Samantha Grant, Meghanina polusestra po ocu, čak je tvrdila kako Meghan od mladih dana pati za crvenokosim muškarcima pa i to da je odlučila nakon zvijezde postati princeza.

- To je svjesna odluka, kod nje nema slučajnosti - rekla je Grant, a ni Morton nije uspio dokučiti je li sestrin antagonizam samo posljedica ljubomore ili je nešto drugo u pitanju. Njemu su pak, kaže, tijekom tjedana koje je proveo istražujući po Kaliforniji svi rekli kako je Meghan možda bila pomalo bahata i odlučna, ali je uvijek bila dobra djevojka.

Izbrisane scene: U seriji ‘Suits’ snimala je i seksi scene. Izbrisali su ih tijekom pokazivanja kraljici

- U školi je sve žrtve maltretiranja uvijek branila, to je bilo pitanje časti. Pisala je velikim tvrtkama zbog njihova seksističkog oglašavanja, i to prije puberteta.

Prosvjedovala je kao dijete protiv Zaljevskog rata, bio sam fasciniran time da je ona bila, ruku na srce, aktivistica i prije no što se mogla inspirirati Dianom. Sigurno joj je majka budućeg supruga uzor, ali mislim da Meghan želi biti prva Meghan, a ne nova Diana i također mislim da to Harryju, koji je dugo bio jako pogubljen, vrlo imponira - rekao je Morton u intervjuu.

Royal visit to Northern Ireland

Podsjetio je na to da je Harry nekad bio vrlo problematičan, i to ne samo zbog alkoholiziranja nego i zbog vrlo rasističkih stavova koje nije skrivao. Na jedan je tulum došao odjeven kao Hitler, Pakistance je zvao “Pakiji” ili “turbanoglavi”, a hodao je gotovo isključivo s plavušama iz visokog društva koje za svoj uspjeh nisu morale raditi te im je glavni cilj bio udati se.

Na kraju je, čini se, kaže Morton, završio s nekime tko je dijametralno suprotan. Morton čak ide tako daleko da tvrdi kako bi Markle, da je upoznala Harryja u toj fazi, sigurno pobjegla glavom bez obzira. Kritičari kažu kako je Meghan ipak konformistica koja se odrekla velikoga komada identiteta kako bi ušla u kraljevsku obitelj.

Royal Wedding preparations

- Sjetite se samo njezine karijere glumice, ali i potencijalne ambasadorske karijere koje je gradila, a sad su ‘mrtve’. Obrisala je svoj profil na Instagramu, ali što je još važnije, obrisala je i blog na kojem je redovito, između ostalog, pisala o jednakosti spolova. Uz to, promijenila je, naravno, i vjeru.

Prilično mnogo za frajera koji je, navodno, tako jako voli. Čeka je budućnost u kojem će se jedino obraćati pažnja na to je li trudna i što je odjenula za još jedno pojavljivanje na crvenom tepihu, a to je svijet od kojeg je Diana pobjegla - rekla je jedna britanska blogerica o glumici čiji su uradci pokazani i kraljici, no izrezani su dijelovi seksa u seriji “Suits”.

Meghan na kraljevsku svadbu 'zaboravila' pozvati svog brata
Meghan na kraljevsku svadbu 'zaboravila' pozvati svog brata

Na prvom primanju na čaj Elizabeta je, navodno, bila sretna što je Markle, profesionalka pod pritiskom, puno opuštenija od većine koji dođu na upoznavanje s kraljicom, kao i to da su Elizabetini psi bili oduševljeni s Markle.

Sve je to ubrzalo kraljičino davanje blagoslova koje je nužno da se brak ostvari. Harry i Meghan bit će, kaže Morton, polovica fantastične četvorke koji će modernizirati lice Britanije. Dok će Kate i William predstavljati Englesku i monarhiju, Meghan i Harry će biti lice Commonwealtha “na van”, mladi, urbani, zaljubljeni i uspješni.

Promijenila stil: Markle je ‘razvila’ više britanski stil odijevanja, a manje hollywoodski seksepil kakav je prije ‘furala’

Morton “najavljuje” kako će se Meghan uz suprugovu potporu angažirati oko problematike ženskih i dječjih prava, no i da će sljedeća godina biti u znaku prve trudnoće jer “iako je Meghan altruistična, zna što je potrebno da zabetonira svoj status u obitelji”.

Spremno je prihvatila zanimanje medija

Glumica koja iza sebe ima propali brak vrlo je spremno prihvatila interes medija i sve što to sa sobom nosi - od neprekidnih pojavljivanja u javnosti i putovanja do toga da njezin i Harryjev lik bude prikazan na nizu suvenira koji će se prodavati u sezoni prije i nakon njihova velebnog vjenčanja u svibnju

Pročitajte još i ovo! Doznajte koliko ste zapravo ljubazna osoba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao