Show

Komentari 6

Nova serija 'Kumovi' podijelila publiku: 'Opet isti glumci, loše'; 'Napokon, bolje je od Turaka'

Nova serija 'Kumovi' podijelila publiku: 'Opet isti glumci, loše'; 'Napokon, bolje je od Turaka'

I dok su neki gledatelji, sudeći prema objavama, bili zadovoljni s viđenim, drugi smatraju da su 'Kumovi' samo 'još jedna serija za izbjegavanje'. Ipak, čini se po komentarima da su prvu epizodu mnogi pogledali

Na programu Nove TV u ponedjeljak navečer se počela prikazivati nova domaća serija 'Kumovi'. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, serija je izazvala velik interes, ali i podijelila mišljenja gledatelja. Radnja serije smještena je u Dalmatinskoj zagori, u naselju Zaglave.

- Za početak ništa vau, ali prva epizoda je bolja od 'Bogu iza nogu' i 'Dar mara' - napisala je korisnica Facebooka no, druga se nije složila s njom: 

- Još jedno sr*nje od serije s istim glumcima. Svaka turska serija je umjetničko djelo prema ovim lakrdijama. 

I dok su neki gledatelji, sudeći prema objavama, bili zadovoljni s viđenim, neki smatraju da su 'Kumovi' samo 'još jedna serija za izbjegavanje'. Ipak, među njim je i bilo onih koji su ostavili kritički komentar u kojem su detaljno opisali ono što im se nije svidjelo.

- Moram priznati da mi se u startu serija ne sviđa. Što se tiče sastava glumaca, kada sam vidjela tko se s kim upario i koji glumci su dovedeni, znala sam da neće biti dobro - napisala je korisnica društvenih mreža pa dodala: 

- Ne mogu vjerovati tko je kome sin, majka, ljubavnik, muž, supruga, otac. Te male razlike se vide iz aviona. Pored toliko glumaca kojih ima, kojima nije ni pružena šansa, oni dovede uvijek iste. Jedan Otašević i njegovi roditelji u seriji izgledaju generacijski, svo troje isto godište pa onda Tintor i Ecija. Sve mi je to nešto nabacano, a sada vidjet ćemo radnju i kakva je, o čemu se radi i jesu li joj dorasli. 

- Ako ti film ili serija ne da pažnju, dosadna je. Žali bože troška, dosadno - zaključila je druga gledateljica. 

Kako piše u službenom opisu serije na Novoj TV, obitelj i ljubav glavne su okosnice drame 'Kumovi'. Cesta kojom se može doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada - povratnici Gotovci. Tri obitelji, Gotovac, Macan i Akrap, povezane kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrjednije što imaju. Kad kumovi saznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci