Show

Komentari 49

Nova vladarica: Slađa želi postati Malnarova nasljednica

Nova vladarica: Slađa želi postati Malnarova nasljednica

Za početak želimo cijelu Slavoniju pretvoriti u golf igralište. Slavonce ćemo staviti u podstanare ispod peščeničkog mosta gdje bi plaćali najam, najavljuje Petrušić

Karamarko hoće prijevremene izbore, Milanović im se protivi, a mi smo već krenuli u kampanju. Naša politika nije u korak s vremenom nego vrijeme trči za nama, kaže Slađana Petrušić (32), koja želi postati Malnarova nasljednica.

Slađu mnogi nisu isprva prepoznali jer je tijekom tri godine u Frankfurtu smršavila i izgubila svoj zaštitni znak - bujne grudi. Nakon povratka iz Njemačke odlučila je promijeniti političku sliku napaćene Hrvatske.

- Za početak želimo cijelu Slavoniju pretvoriti u golf igralište. Slavonce ćemo staviti u podstanare ispod peščeničkog mosta gdje bi plaćali najam po danu - najavljuje buduća predsjednica Republike Peščenice.

Slađa je proteklog vikenda bila u Vinkovcima gdje je počela žestoku borbu za glasove na izborima. Gospodarski program svoje stranke predstavila je HSP-ovu načelniku Vođinaca Martinu Kordiću.

Njezini ministri Cezar i Jajan su cijelim putem vodili debate, a to je umalo eskaliralo fizičkim obračunom. Ministri su pronašli zajednički jezik tek kad su ih domaćini “napojili” šljivovicom. Zadrijemali su, a Slađana je i bez njih osvajala simpatizere.

Najčitaniji članci