Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novcem zarađenim na kruzeru kreće u osvajanje Hrvatske

Splićanka, studentica sociologije, otkrila nam je kako je došla do novca za novi projekt i kroz što je sve prolazila. Pjevajući gostima na brodu, dan je zamjenila za noć, a rad na kruzeru i vojnički ritam života pomogao joj je i da prebrodi bivšu ljubav

Foto: PR

Jedna od finalistica  HTZa Maja Bajamić, nakon kratke glazbene pauze kreće u osvajanje hrvatskih glazbenih top ljestvica. Upravo je u studiju završila pjesmu, "Kao prvi put", u suradnji s Jerkom Marićem, frontmanom grupe Adastra. Pjesma je pop, brza, tjera na ples, modernog glazbenog izričaja. "Jako se veselim radu s novim timom i tom novom zvuku koji donosim. Pjesma me vraća u doba kad sam bila u ljubavi, donosi mi lijepa sjećanja i sada pomaže da prebrodim tu cijelu situaciju." poručuje ova atraktivna Splićanka. Inače, zanimljivo je na koji je način ova pjevačica došla do novca kako bi financirala svoju karijeru. Mjesecima je pjevala na kruzeru u Skandinaviji, a sada svu ušteđevinu ulaže u novi projekt.

Uz to što sad radi na novim pjesmama, aktivno se bavi sportom, i to judo-om., ali i humanitarnim radom volontiranjem u Udruzi "Jak kao Jakov". Ona je r'n'b', pop i soul pjevačica, ali ni gospel joj nije stran. Zarađujući za život na kruzeru san o profesionalnoj karijeri pjevačice nije nestao. Kao što sama kaže, nije htjela brzi uspjeh pod uvjetom da se mora prodati i izgubiti sebe. Odlučila se, dodaje, za teži ali pošteniji put. Sportski duh u njoj je razvio disciplinu i samopouzdanje. U prvom redu je glazbenica, po struci medicinska sestra, studentica na pedagogiji i sociologiji na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.


Početkom 2013. godine objavila je svoj prvi singl "Nešto" te snimila spot za istoimenu pjesmu s kojim je mediji uvrštavaju, te godine, u top 10 glazbenih spotova. To laskavo priznanje Maja želi opravdati novim spotom za pjesmu "Kao prvi put" čiji su zadnji kadrovi upravo snimljeni jučer. Splićanka je u spotu spojila vježbanje i ples, a spot je između ostalih lokacija, snimam i u jednom Ministarstvu. Uskoro je i promocija, a čitatelji 24sata prvi mogu vidjeti kako je bilo na snimanju. Pjesma će, sigurni smo, osvojiti plesne podije ovo ljeto, isto kako Maja osvaja svojim glasom i stasom.
Više o Maji Bajamić na: https://www.facebook.com/Maja.Bajamic.Official.Page/?fref=ts

Foto: Ivo Biočina / HTZ

Message