Show

Komentari 24

Baban pobijedila, nastupom oduševila kolege i žiri: 'Ovo je bilo toliko impresivno, brutalno'

Baban pobijedila, nastupom oduševila kolege i žiri: 'Ovo je bilo toliko impresivno, brutalno'

Svojom pobjedom Katarina je osigurala 10.000 kuna koje će u Nova TV u njezino ime donirati udruzi za dobrobit i zaštitu životinja ''Hrabre njuške'' koja se brine za nezbrinute životinjice

Nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato All stars' donosi nam osam kandidata koji su se u prošlim sezonama pokazali kao vrsni interpretatori u svojim transformacijama. I ovaj put pokazat će što su pripremili no, malo ranije. Emisija je iznimno premještena s nedjelje na subotu navečer. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Žiri u kojem su Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin, ocjenjivat će izvedbe kandidata. 

Damira Kedžu imali smo prilike gledati kao Freddieja Mercuryja.

- Ovo je bilo onako kako je trebalo biti – za uživanje - riječi su kojima se Goran osvrnuo na Damirov nastup.

- Ti si s razlogom bio u strahu jer nakon prošlosezonskog Fabijanovog Freddieja nijedan Freddie mi više nije dovoljno dobar, ali ti si bio dobar - komentirala je Nives.

- Uistinu ti je teško naći manu, to je bilo pompozno i karizmatično. Uživali smo, a uživao si i ti - osvrnula se Indira.

Kanadskog hit makera The Weeknd utjelovila je Maja Bajamić koja je pred žirijem izvela pjesmu ''Blinding lights''.

- Jako efektan nastup. Fascinira me kod tebe što možeš mijenjati boju glasa - rekla joj je Indira.

- Da Weeknd ovako izgleda uživo ja bih ga i gledala, a ne samo slušala. Meni je ovo bez greške odrađeno i bravo Majo - komentirala je Nives.

- To nije izvođač koji tebi može dati da se razmašeš u punom smislu, ali odlično si se držala - primijetio je Goran.

U plesne cipele grčkog pjevačkog zavodnika Sakisa Rouvasa ove nedjelje uskočio je Dalibor Petko te nas vratio na Eurosong nastup 2009. godine.

- Zvučao si mi potpuno profi, oku si ugodan muškarac koji dobro pjeva i još bolje pleše, a i jednako je zabavan. Ovdje si bio savršeno ozbiljan - rekla je Nives.

- Bio si fantastičan, Ovaj nastup je zahtjevan i plesno, bilo je tu puno motorike, usklađenih kretnji i vokalno. Ovaj show bi bio dosadan da tebe nema - kazala je Indira.

Premijerno u showu ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' vidjeli smo jednu od najvećih glazbenica balkanske scene Lepu Brenu u koju se transformirao Saša Lozar.

- Fali mi zeru profinjenosti u njezinom glasu, ali bio si izvrstan - osvrnula se Nives.

- Uživali smo, te su kretnje bile damske, taj osmijeh od milijun dinara, duge noge…  - rekla je Indira.

Marinu iz legendarne skupine Denis&Denis donio nam je Mario Roth.

- Ponovno si glumački napravio veliku stvar, jako zanimljivo i studiozno - komentirao je Goran.

- Maksimalno si se uspio približiti njezinoj boji glasa, imao si pravi uzdisaj, rezuckao si njezin dah. Sve si bolji i bolji - rekla je Nives.

Josipu Lisac u duetu s kraljem romske glazbe Šabanom Bajramovićem, utjelovio je Mario Petreković. Na pozornici je bio Josipa, a na hologramu smo ga gledali kao Šabana.

- Kralj i kraljica na jednom mjestu. Ovo je apsolutni hit. Ja sam u šoku. Josipa je definitivno izazov, a Šaban je dao novu dimenziju ovoj priči - kazala je Indira.

- Mario, ti si ovo napravio predivno. Bez greške i stvarno nas je dirnulo. Bio si fenomenalan - oduševio se Goran.

- Bio je melem za uši. Kad ti je gljiva dala ovaj zadatak osjećao sam mali strah. Kad si ti u pitanju nikad ne znaš u kojem će to smjeru ići. Ali bio si izuzetno discipliniran, fantastično pjevaš - rekao je Igor. 

Ivana Mišerić oduševila je u još jednoj ženskoj ulozi, ovoga puta kao Španjolka Rosalia.

- Ovo je jedno novo samopouzdanje. Bilo je baš wow. Bila si toliko seksi, puna samopouzdanja, to je gorilo - rekla je Nives.

- Bila si cool, vatrena, egzotična, a koreografiju si rasturila - zaključila je Indira.

U šestoj emisiji hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' prikazanoj ove subote, svojom izvedbom Maitre Gimsa žiri i kolege natjecatelje oduševila je Katarina Baban.

Svojom pobjedom Katarina je osigurala 10.000 kuna koje će u Nova TV u njezino ime donirati udruzi za dobrobit i zaštitu životinja ''Hrabre njuške'' koja se brine za nezbrinute životinjice.

- Ti si njegov glas od prve do zadnje note držala suvereno, hrabro, vrlo impresivan nastup - rekao je Igor.

- Ti s takvom lakoćom pjevaš takvu pjesmu da sam ljubomorna - pohvalila ju je Indira.

- Ovo je bilo toliko impresivno, bila si fantastična. Bilo je brutalno, ni u jednoj sekundi se nije čula Katarina, bilo je odlično - oduševljena je bila Nives.

Katarinu Baban u sljedećoj emisiji nove sezone, koju ćemo gledati sljedeće subote, gledat ćemo kao američku pop-rock zvijezdu Pink. U liku i djelu legendarnog Ive Robića na pozornicu će izaći Mario Petreković. Damir Kedžo transformirat će se u opernu divu Monserrat Caballe, a Dalibor Petko u Marilyn Monroe. Dvostruka uloga u sljedećoj emisiji pripast će Maji Bajamić koja će imitirati Tinu Turner i Erosa Ramazzottija. Ivana Mišerić na jednu će večer postati Jovanotti. Saša Lozar utjelovit će Whitney Houston, dok će se Mario Roth pretvoriti u Gibonnija.

Najčitaniji članci