Show

Komentari 37

Novi Fosili neće sudjelovati na Rajkovom albumu: 'Poštujem odluku, ali nisam to očekivala'

Novi Fosili neće sudjelovati na Rajkovom albumu: 'Poštujem odluku, ali nisam to očekivala'

Rajkova žena Snježana prošlog je mjeseca izjavila kako će na albumu nikad objavljenih Rajkovih pjesama ugostiti mnoge pjevače s A liste, među njima i Nove Fosile s kojim je razmirice ostavila u prošlosti

Supruga pokojnog Rajka Dujmića na društvenim je mrežama objavila kako ostatak nekadašnje grupe 'Novi Fosili' neće dati svoj doprinos posthumnom Rajkovom albumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nažalost, Sanja, Zec i Marinko su odlučili da neće sudjelovati na albumu novih pjesama od Rajka. Nema ljutnje, nema svađe, poštujem njihovu odluku. Nisam to očekivala, ali svatko u životu ima svoje prioritete - napisala je Snježana Dujmić, a uz objavu podijelila pjesmu 'Naša stvar', koju je Rajko pjevao na Chanonfestu 2011. godine. 

Podsjetimo, Snježana je nedavno otkrila kako će izdati album nikad objavljenih Rajkovih pjesama na kojima će ugostiti brojne pjevače s A liste.

Tada je rekla kako su jedni od njih upravo Novi Fosili, a da su sve razmirice ostavili iza sebe. 

- Nema ljutnje. Nema ljutnje. Treba to otpustiti, život mora ići dalje. Neke stvari treba ostaviti iza sebe. Mislim da je to najpametnije, ja sam bolje, lakše mi je, zadovoljnija sam, mirnija sam - rekla je tada.

Ipak, izgleda kako se to nije ostvarilo.

Najčitaniji članci