Obavijesti

Show

Komentari 115

Novi misterij u BB-u: Na koga je to Nikola potrošio kondom?

Novi misterij u BB-u: Na koga je to Nikola potrošio kondom?
8

Ema je otkrila kako je kraj Nikoline kozmetike našla otvoren kondom i zbunjenoj Soraji pokušala je objasniti kako je kondom izvađen iz folije, a ne samo iz kutije

VIDEO

Otkako je ušao kuću Velikog Brata, Brendon stvara pomutnju među stanarima, no, odlično se zabavlja s Horvatom. Prvu noć kad je stigao u kuću, Brendon je spavao s upaljenim svjetlom iako se to ostalim stanarima nije sviđalo. Prije spavanja Horvat, Soraja i Ema zezali su se u spavaćoj sobi, a u jednom trenutku žedna Soraja zamolila je Horvata da joj donese vode.

- Uhvati se za lijevu sisu ako si žedna - poručio je Horvat na njen zahtjev zbog čega su se svi nasmijali, no ipak je ustaoiz kreveta i donio joj vode. 

'Tko zna na koga ga je potrošio'

Stanari su i nakon toga nastavili s malim noćnim razgovorima. Raspravljalo se o kondomima. Naime, Ema je otkrila kako je kraj Nikoline kozmetike našla otvoren kondom i zbunjenoj Soraji pokušala je objasniti kako je kondom izvađen iz folije, a ne samo iz kutije. Nije sigurna je li korišten.

- Nije ga valjda istrošio na nekog, majko mila - rekla je Ema, a Soraja joj je poručila da bi to učinio jedino da spava pored nje. I na to su se svi od srca nasmijali. 

Tamara je otrovnu strijelu ispalila na Duška

Šesta stanarka koja je napustila kuću Velikog Brata, Tamara Đorđević, ispalila je otrovnu strijelu na Duška, a potrudila se biti maštovita i kreativna pri izboru. Odlučila je da on neće smjeti pričati do ručka, a kad će htjeti nešto reći, koristit će se mimikom ili će pisati po ploči. Naime, Tamara se s Duškom najmanje slagala tijekom svog boravka u kući. 

Dušku je najteže palo što neće moći pjevati, ali kako je rekao, poštuje Velikog Brata i zbog toga će poštovati i Tamarinu odluku. Svi stanari zaključili  da im je ova otrovna strijela njazanimljivija. Soraji je žao zbog Duška. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane