Obavijesti

Show

Komentari 2

Novi par zabrinuo je kandidate, osnovali su stranku da ih izbace

Novi par zabrinuo je kandidate, osnovali su stranku da ih izbace
6

Novi par je predstavio Enis. Andreja i Davor stižu iz Garešnice i u braku su 21 godinu. Andreja je domaćica koja vježba svaki dan osim nedjeljom, a Davor vozi već 20 godina međunarodni transport, kamione

VIDEO

Svanulo je novo jutro u kući 'Superpara', ujedno i prvo u kojem nije bilo Celine i Ante što je natjecatelje ostavilo u pomalo lošem raspoloženju, ali sve će se promijeniti kada u kuću uđe novi par.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Doris i Boris 00:52

Anamarija i Miron su jučer odlučili da će oni spavati u kućici, a Lili i Ćiro su se napokon naspavali.

- Nakon prespavane onoći, na normalnom krevetu, normalnom madracu, ja sam u zraku zaspala. Koliko malo ti treba da čovjek bude zadovoljan - komentirala je Lili. Silvia je za to vrijeme komentirala kako joj je tužno bez Celine.

- Žao mi je što je otišla i glupo je bez nje. Puno je lošija energija od kad nje nema - rekla je Silvia Antoniju.

Za to vrijeme Anamarija i Miron su opravdavali svoju odluku da show napuste Celine i Ante.

- Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje odluke, Tako imamo i mi. Mislim da se nema nitko pravo ljutiti jer sam ja odlučila da ostanu Admira i Xiang. To je moja odluka i nema pravo nitko utjecati na nju - rekla je Anamarija.

Admira je zaključila da su ostali u showu zato što su se počeli družiti s Mironom i Anamarijom.

- Ja mislim da su im dali narukvicu kako bi mogli manipulirati s njima jer su puno mlađi od Celine i Ante - rekao je Antonio Silviji.

- Mislim da osoba koja je pravedna ne bi poslala par od 50 godina da spavaju u drvenoj kućici, isto ih ne bi poslala na zadatak da se bore s parovima mlađima od sebe 20 godina. To pravedan čovjek ne bi napravio. Ja da sam to napravila, mene bi bilo sram - ljutito je rekla Silvia.

- Teško se sad s tim hijenicama boriti. Oni jednostavno ne znaju napasat drugačije, ne znaju se boriti sami za sebe - dodao je Antonio.

Osim teme o ispadanju Celine i Ante, Mario, Sandi i Miron su vodili razgovor o novom paru koji treba doći.

- Mislim da ne bi bilo fer da novi par ima imunitet - zaključio je Miron.

Ante iz 'Superpara' upoznao je Celine iz Kenije preko interneta pa joj poslao Mercedes i cvijeće
Ante iz 'Superpara' upoznao je Celine iz Kenije preko interneta pa joj poslao Mercedes i cvijeće

Novi par je predstavio Enis. Andreja i Davor stižu iz Garešnice i u braku su 21 godinu. Andreja je domaćica koja vježba svaki dan osim nedjeljom, a Davor vozi već 20 godina međunarodni transport, kamione.

- Mi smo u braku samo dva dana u tjednu i sve se više volimo što smo manje zajedno - objasnila je Andreja.

- Pošto ste vi par koji je tek došao, dat ćemo vam 6 tisuća kuna, ali imamo još jednu situaciju. Onaj tko će biti superpar slijedeći ciklus moći će dati dvije narukvice i tako će biti do kraja showa - objasnio je Enis.

Došlo je vrijeme da se muškarci klade na svoje dame.

- Vaša žena stoji ispred ploče koja ima okomita četiri stupca. U svakom od njih su ploče različitih boja, a ona ih mora presložiti da u svakom redu bude ista boja. No s vaše strane su crne ploče i ne znate koje su boje pa vas navode kako da ih složite dok i one moraju složiti iste boje sa svoje strane - objasnio je Enis zadatak.

Ćiro se kladio na Lili s 3520 kuna, Miron se na Anamariju kladio s 2059 kuna, Mario s 1801 kunu na Mariju, a Sandi je uložio 3814 kuna u Ivu. Antonio je uložio 4001 kunu na Silviju , Xiang se kladio s 2501 kunom na Admiru, a Davor se kladio na Andreju sa 3500 kuna.

Zadatak su svi prošli osim Anamarije i Mirona i Andreje i Davora.

Nakon zadatka u jednoj su se sobi okupili, Iva i Sandi, Anamarija i Miron, Marija i Mario te Admira i Xiang, koji su osnovali 'stranku' kako bi lakše izbacili novi par iz showa. ''Predlažem ime stranke Naša mala kafana'', rekao je Sandi, a svi su se složili s imenom.

- Moramo Davora nagovoriti da mu se žena kladi na malo novaca, tako će lakše ispasti - rekao je Mario svom klanu.

Hoće li 'Mala kafana' uspjeti u svom naumu i kući otjerati Andreju i Davora, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati na RTL-u.

UPALITE PODSJETNIK ZA PRVU EPIZODU NOVE SEZONE POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao