Obavijesti

Show

Komentari 19

Novi razdor: Meghan i Harry odlaze od Williama iz udruge...

Novi razdor: Meghan i Harry odlaze od Williama iz udruge...
10

Stvari između prinčeva Williama i Harryja su se jako pogoršale, nisu se čak ni viđali nekoliko mjeseci, kaže izvor. Stoga podjela dobrotvorne zaklade dolazi u skladu sa svim prethodnim podjelama između dva brata

VIDEO

Slavna četvorka se ponovno razilazi. Princ Harry (34) i Meghan Markle (37) odlučili su napustiti zajedničku dobrotvornu udrugu koju su osnovali s vojvotkinjom i vojvodom od Cambridgea, princom Williamom (36) i Kate (37). Harry i Markle će se odvojiti od zajedničkog projekta The Royal Foundation. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan Markle i Princ Harry 02:01

Prinčevi su zakladu osnovali prije deset godina. Kate se radu The Royal Foundationa pridružila 2011., a Meghan prošle godine.

World Premiere of Netflix

Samo 15 mjeseci nakon prvog i jedinog zajedničkog nastupa kraljevske četvorke, svatko ide svojim putem, i odsada će dobrotvorne aktivnosti obavljati odvojeno. Kraljevski suradnici ističu kako neće prestati raditi zajedno, već će surađivati, ali na pojedinačnim projektima piše The Sun

Strani mediji ističu kako je to veliki udarac za zakladu, kojoj se Meghan pridružila kao 'celebrity' pojačanje nakon vjenčanja u svibnju 2018. 

Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland
Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland

Do raskola dolazi nakon razdvajanja domova mladih prinčeva, kada su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, umjesto u stan do Williama i Kate, preselili u Frogmore Cottage.

Royal tour of Australia - Day Four

Iako napetost između braće nikada nije službeno potvrđena, glasine o njihovom odnosu ne jenjavaju.

- Stvari između braće su se su se jako pogoršale, nisu se čak ni viđali nekoliko mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja - rekao je izvor blizak Buckinghamu medijima. 

Stoga podjela dobrotvorne zaklade dolazi možda i u skladu sa svim prethodnim podjelama između dva brata.

Royal Baby

- Svakako da netrpeljivost zbog statusa, novca i Meghan te razdvajanje njihovih kućanstava neizbježno dovodi i do razdvajanja na drugim područjima pa tako i do odvajanja zajedničke dobrotvorne organizacije - dodaje izvor.

Pošto William postaje kralj, logično je da Meghan i Harry žele živjeti potpuno drugačije od njega i Kate, jer je kralj ponekad ograničen u onome što može činiti. 

Harry and Meghan

- Sussexi žele više fleksibilnosti u životu. Ali odnos braće se znatno poboljšao otkako su se njihovi poslovni dijelovi života odvojili - pojašnjava izvor.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao