Show

Komentari 0

Novi spot četiri tenora sniman je u Zadru, između dvije oluje

Novi spot četiri tenora sniman je u Zadru, između dvije oluje

Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Marko Škugor i Vladimir Garić predstavljaju svoj prvi zajednički spot. Nakon pjesme 'Pričaj mi' snimili su drugi singl 'Sve je tvoje' koji je dobio i svoj vizualni identitet

Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Marko Škugor i Vladimir Garić predstavljaju svoj prvi zajednički spot. Nakon pjesme 'Pričaj mi' snimili su drugi singl 'Sve je tvoje' koji je dobio i svoj vizualni identitet! Pjesmu potpisuje Matko Šimac dok je za aranžman bio zadužen Eduard Botrić. Četiri tenora će je zajedno otpjevati na festivalu 'Dalmatinska šansona' u Šibeniku 20. kolovoza. Spot su snimili u Zadru pred kamerama Igora Goića koji je za ovaj spot odabrao noćno snimanje.

Spot je snimljen u dvije večeri na Fontani na kolovarima u Zadru. Jedine dvije jače oluje koje su pogodile Zadar ovo ljeto su se dogodile na oba termina, pa su snimanja morali biti prilagođena uvjetima. Četiri tenora možete vidjeti i čuti 22. Srpnja u Kaštel Kambelovcu i 31. srpnja u Opuzenu, te 10. kolovoza u Slanom i 23. kolovoza u Rogoznici.

Najčitaniji članci