Obavijesti

Show

Komentari 0

Novi spot Detoura snimljen je na velikom koncertu u Tvornici

Novi spot Detoura snimljen je  na velikom koncertu u Tvornici
1

Grupa Detour donosi video spot za svoj novi singl 'Zmaj', s albuma 'Detour10', pjesma 'Zmaj' prvi je puta objavljena 2009. godine na Detourovom drugom studijskom albumu 'TV'

VIDEO

Grupa Detour donosi video spot za svoj novi singl 'Zmaj', s albuma 'Detour10'.  Podsjećamo, pjesma 'Zmaj' prvi je puta objavljena 2009. godine na Detourovom drugom studijskom albumu 'TV'. Video spot koji možete premijerno vidjeti, zapravo je  dokumentaristički zapis njihovog slavljeničkog koncerta, održanog 19. studenog prošle godine, u zagrebačkoj Tvornici kulture. Pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva snimljeni su zanimljivi trenuci večeri, a nakana je bila približiti javnosti atmosferu na stageu i reakciju publike dupkom pune Tvornice. 

-Do sada nismo nikad imali ovakav tip spota jer nije bilo ni prave prilike. Sam video broj će nas s određenim vremenskim odmakom podsjećati na koncert kojim smo obilježili 10 godina postojanja i promovirali album 'Detour10', gdje smo kroz deset pjesama s novim aranžmanskim rješenjima predstavili presjek svog dugogodišnjeg rada. Mislim da će ovo biti  lijepa uspomena nečega što će velikim slovima biti zapisano u biografiji benda', objašnjava Nenad Borgudan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac