Obavijesti

Show

Komentari 0

Novi stari video spot ITD banda: Pogledajte "Duša ište šizilište"!

Novi stari video spot ITD banda: Pogledajte "Duša ište šizilište"!
1

Kako su stari spotovi ITD banda izgubljeni, kroz spoj starih snimki i jednu od njihovih najpopularnijih pjesama, ITD band najavljuje nove spotove starih pjesama. Pozivaju i fanove koji imaju snimke da im se jave s istima

VIDEO

U stanci između stvaranja novih pjesama, ITD band svojom je neiscrpnom inspiracijom ovoga puta bacio svjetlo na stare pjesme. "Duša ište šizilište" jedna je od takvih pjesama koja je među ostalima obilježila prvi album ITD banda "Plavi vojnik". Ovim video spotom vraćaju fokus na svoje hitove koji godinama žive među publikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želja mi je da ispravim, koliko je to moguće, činjenicu da su izgubljeni stari spotovi ITD banda, te da u kombinaciji sa starim snimkama snimim spotove za sve značajnije pjesme benda. "Duša ište šizilište" svakako spada u red takvih, a taj je spot zapravo najava više novih spotova sa starim pjesmama. Pozvao bih ujedno i sve one koji vole ITD band, a nekim slučajem imaju snimke istog u bilo kom formatu od VHS na dalje, da mi se jave i pomognu mi u radu na ovoj ideji - poručio je Miroslav Rus, frontman benda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo kako je album "Plavi vojnik", na kojem se nalazi pjesma "Duša ište šizilište" iz 1986., bio prvi veliki uspjeh ITD banda i Miroslava Rusa, a koji je koji je samom bandu otvorio velika vrata, ali i Miroslavu Rusu kao autoru omogućio suradnje sa brojnim uglednim izvođačima, kao što su Željko Bebek, Crvena jabuka, Toše Proeski, Tony Cetinski, Zdravko Čolić, Kaliopi, Massimo, Nina Badrić i mnogi drugi.

"Plavi vojnik" također je iznjedrio niz velikih hitova kao što su "Rođen u Zagrebu", "Gradske cure, "Sonja", "Elena", "Vojnička", "Veza 202" i mnoge druge, koje i dan danas žive.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac