Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Novi trend ljepote: Domaći frajeri sve češće peglaju bore

Najradikalniji u uljepšavanju su propali poduzetnik Ante Gotovac (45) i stilist Marko Grubnić (33), koji se pomlađuje 'vampirskim liftingom', odnosno krvnom plazmom

Goran Jakuš/Pixsell
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
54 komentara

Propali poduzetnik toliko je bio opsjednut elektrostimulacijom lica da je na tretmanu znao izbaciti kozmetičarku iz salona i raspaliti uređaj sa strujom na najjaču brzinu.Tada bi mu se paralizirali mišići lica, iako bi on uvjeravao preplašeno osoblje salona da je dobro. Osim elektrostimulacijom, Ante je opsjednut i solarijem pa zimi izgleda kao da se upravo vratio s ljetovanja. 

Estetski kirurg kaže kako se vidi da je Ante Gotovac operirao nos, no to, smatra, ne izgleda dobro. 

Goran Jakuš/Pixsell

Glumac Rade Šerbedžija (68) na lice nikad nije stavio kremu, ali na tretmane 'peglanja' bora otišao je na nagovor kćeri Lucije (40). On odlazi na tretmane teenliftinga, a radi se metodi pomlađivanja koju je patentirala zagrebačka liječnica. 

Riječ je o elektrostimulaciji mišića lica i vrata posebnim elektrodama kojima se raspoređuje struja po koži. Metodom se podižu obrve i gornji kapci, zateže čelo, nestaju bore oko očiju, oblikuju obrazi, usnice postaju punije i ispupčenije, a zateže se podbradak i vrat. Tretman koji traje pola sata stoji 750 kuna, a kako bi se lice pomladilo, potrebno je ići desetak puta. 

Pixsell

- Nepovjerljiv sam prema mnogim metodama uljepšavanja, bili oni masaža, čudotvorna tableta ili nešto drugo. Mislim da čovjek, nakon 40., treba imati lice kakvo zaslužuje. Dakle, moje lice mora imati bore i svoju priču - kaže glumac. 

Tako je mislio sve dok nije otišao na “peglanje” i jednostavno se oduševio. 

- Jedno vrijeme sam uveo taj tretman kao dio obaveze svojih glumaca u teatru Ulysses - rekao je Rade Šerbedžija koji kaže da želi izgledati zdravije. 

PIXSELL

Massimo Savić (52) smatra da mu je lice nakon teenliftinga putenije i mlađe. Užasava se estetske kirurgije, silikona i botoksa.

- Ljudsko lice, kao i tijelo, reagira na gravitaciju. No, nažalost, nema utega za mišiće lica. Žalim ljude koji idu na botoks i plastične operacije jer imaju problema kad se vide u ogledalu. Kad netko napumpa usnice, to se vidi iz aviona, zaključio je Massimo Savić.

Pjevač Jasmin Stavros (60), osim kozmetičkih tretmana i botoksa, koristi serum koji dubinski hrani kožu te kremu za oko očiju na bazi kisika koja stoji tristotinjak kuna.

Glumac Tarik Filipović (42) stavlja običnu hidratantnu kremu nakon brijanja, ali da izgleda mlađe odlazi na elektrostimulaciju lica. 

- Star si koliko su ti mišići stari. I pozabavio sam se s time. Nemoj se plastificirati, aktiviraj se - kaže Tarik, kojeg je najviše mučio podbradak jer mu se s godinama opustio.

- Oduševljen sam metodom elektrostimulacije jer je riječ o fitnessu lica. Čak i mi glumci koji moramo imati izražajnu mimiku lica imamo problema s borama - kaže Tarik, koji je u ovoj godini četiri puta bio na tretmanu. 

Davor Višnjić/Pixsell

Do ljeta planira biti barem deset godina mlađi. Sad ga je uhvatila viroza pa ne može na 'treninge' lica. Ostale estetske tretmane poštuje, ali kaže da ga je strah otići na njih. 

Estetski kirurg smatra da Tarik, unatoč svemu, izgleda umorno i preporučuje mu podizanje obrva. 

Jasmin Stavros u posljednje vrijeme odlazi na tretman pomlađivanja kisikom. 

- Nemam pojma što mi rade, ali znam da mi lice izgleda puno svježije - kaže pjevač. 

Duško Jaramaz/Pixsell

Kozmetička pumpica s kisikom istiskuje serum pod tlakom koji sadrži hijaluronsku kiselinu. Ona na sebe veže vodu pa lice izgleda mlađe, ali problem nastaje ako se pretjera s tom kiselinom jer tada mnogi izgledaju poput voštanih figura. Cijena tretmana koji traje šest tjedana je oko 6000 kuna. 

Na tretmane pomlađivanja krvnom plazmom, tj. na vampirski facelifting ide Grubnić. 

Krv pacijenta se centrifugira i tankim iglicama ubrizgava u lice kojem se poboljšava tonus i brišu bore. Cijena tretmana je oko 3000 kuna, a efekt liftinga traje godinu dana.

Goran Jakuš/Pixsell

Naši partneri pišu
Message