Obavijesti

Show

Komentari 37

Novi turski zavodnik: Zbogom Bali-beg, sada stiže seksi Mete

Novi turski zavodnik: Zbogom Bali-beg, sada stiže seksi Mete
1

Žene diljem svijeta zaludio je turski glumac Şükrü Özyıldız, koji igra glavnu ulogu u seriji 'Ponovno rođen'. Trenirao je da postane borac u kavezu, ali prevladala je gluma

VIDEO

Şükrü Özyıldız (28) želio je postati inženjer stojarstva, no odustao je od studija. Trenirao je da postane borac u kavezu, ali prevladala je gluma.

Mladi turski glumac trenutačno je jedan od najtraženijih, a za njim uzdišu žene diljem svijeta. Od ponedjeljka, njegov će talent i izgled moći procjeniti i Hrvatice jer Şükrü, igra glavnu ulogu u seriji “Ponovno rođen” koja kreće na Novoj TV. Igra dva brata blizanca, Metea i Efea koji su s osam godina razdvojeni te odrastaju u različitim okruženjima. Kada se nakon dvadeset godina ponovno susretnu, netko greškom ubije bogatog Metea, a skromni Efe odluči da će preuzeti bratov identitet kako bi otkrio tko ga je ubio.

 

Bu sette, beklerken size eşlik edecek bir dost muhakkak var. #ŞerefMeselesi

A photo posted by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz) on

- Stvarno si fantastičan. Jedva čekam tvoje nove projekte. Oženi me - samo su neke od poruka koje obožavateljice pišu markatnom Turčinu, koji je s liste najzgodnijih skinuo i Buraka Özçivita, koji je igrao ratnika Bali-bega u “Sulejmanu”. Osim toga, za njega sve kolegice kažu da je pravi gospodin.

- Muškarci, ne zaboravite voljeti i poštovati žene jer sve su posebne - rekao je nedavno glumac, kojem je majka preminula kad je imao devet godina.

Ljubio je Ajše iz ‘Tuđeg života’

Glumac je bio dvije godine u turbulentnoj vezi s kolegicom Sükran Ovali, koju publika zna kao Ajše iz hit serije “Tuđi život”. Stalno su se svađali i mirili,no nedavno su oboje potvrdili konačan prekid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...