Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Novinarka se zabunila: Slijepog Bocellija pitala je li razgledavao

NEZGODAN GAF Talijanski glazbenik nije pokazao nikakvu posebnu reakaciju na 'škakljivo' pitanje. Bocelli će četvrti put nastupiti u Hrvatskoj

Foto: Nova tv screenshot

Novinarka Nove TV Petra Fabian Kapov intervjuirala je talijanskog tenora Andrea Bocellija (59), koji 10. ožujka nastupa u zagrebačkoj Areni, u njegovoj rezidenciji u Toskani. Tijekom razgovora na talijanskom jeziku, zabunila se i pitala slijepog Bocellija je li nakon prošlog koncerta u Puli razgledavao taj grad. 

Foto: Nova tv screenshot - Joj, nisam - odgovorio je pjevač novinarki i pritom nije posebno reagirao na njezino pitanje. Fabian Kapov pogriješila je kada je Bocelli rekao kako se sa svog prošlog koncerta u Hrvatskoj sjeća jako pažljive publike, ali da je uvijek u žurbi te nakon nastupa ide u garderobu, pa u hotel i odmah na put. Televizija je prikazala intervju jučer no izrezali su dio sa 'škakljivim' pitanjem prije nego što su ga objavili na internetu. Fabian Kapov radi na Novoj TV od 2010. kao dopisnica iz Pule. 

Foto: Nova tv screenshot

Bocelli je tijekom intervjua istaknuo da se nada kako nije dosadio publici nakon tri koncerta koje je do sada imao. Najavio je da će kao i uvijek pokušati donijeti najbolju talijansku glazbu. 

 - Glazbu koja počiva na tradiciji opere koja je, kao što znamo rođena u Italiji. Na kraju koncerta otpjevat ću i neke od svojim pjesama koje su me proslavile - ispričao je slavni tenor. Dodao je da se njegova ljubav prema glazbi rodila dok je bio još u pelenama te da bez nje ne može zamisliti život. Tenoru je drago što je nedavno snimio pjesmu 'Perfect' s Edom Sheeranom (26) na zahtjev mladog pjevača. 

 

. Yesterday, #Antwerp, #Belgium . ph: Fabian Hochscheid

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on

- Jako sam se razveselio jer su moje troje djece svi njegovi obožavatelji. Kad je on došao bili su presretni jer su mogli razmijeniti nekoliko riječi s njim - istaknuo je Bocelli. Pjevač je u braku s bivšom menadžericom Veronicom Berti (34) i imaju kćer Virginiju (5) dok s nekadašnjom suprugom Enricom Cenzatti ima sinove Mattea (20) i Amosa (22).

 

. Voices of Haiti Miami - December 22th . Once the official commitments are over, it is time to discover Miami and devote ourselves to friendship. Friendship and esteem are precious gifts that make the choristers bond with each other, that link Andrea Bocelli Foundation and Saint Luc teams. Today is the day to devote to the team and to the very special friends that God has sent on our way, those that, every time, teach us the value of sharing and give us precious moments inviting us not to be afraid of dreaming. Sharing the umpteenth experience outside Haiti’s borders strengthens ties and allows us to work smiling and enthusiastically, living every second we spend together at its best, giving birth to a marvelous harmony that makes us sing like one voice alone. . Keep on supporting ABF: donate/andreabocellifoundation.org . @andreabocellifoundation @veronicabertiofficial #andreabocellifoundation #voicesofhaiti

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on

Bocelli se rodio s lošim vidom i doktori su mu dijagnosticirali kongenitalni glaukom, bolest koja je uzrok sljepila. Dolazi od poremećaja odtoka očne vodice iz očne jabučice i porasta tlaka. Počeo je svirati klavir sa šest godina, a kasnije je naučio i flautu, saksofon, trombon, gitaru, trubu i bubnjeve. Potpuno je oslijepio s 12 godina nakon nesreće na nogometnoj utakmici. Naime, udario ga je protivnički igrač i to je uzrokovalo krvarenje u mozgu te mu liječnici nisu uspjeli spasiti vid. 

Naši partneri pišu
Message