Obavijesti

Show

Komentari 68

Novinarka se zabunila: Slijepog Bocellija pitala je li razgledavao

Novinarka se zabunila: Slijepog Bocellija pitala je li razgledavao
5

NEZGODAN GAF Talijanski glazbenik nije pokazao nikakvu posebnu reakaciju na 'škakljivo' pitanje. Bocelli će četvrti put nastupiti u Hrvatskoj

VIDEO

Novinarka Nove TV Petra Fabian Kapov intervjuirala je talijanskog tenora Andrea Bocellija (59), koji 10. ožujka nastupa u zagrebačkoj Areni, u njegovoj rezidenciji u Toskani. Tijekom razgovora na talijanskom jeziku, zabunila se i pitala slijepog Bocellija je li nakon prošlog koncerta u Puli razgledavao taj grad. 

- Joj, nisam - odgovorio je pjevač novinarki i pritom nije posebno reagirao na njezino pitanje. Fabian Kapov pogriješila je kada je Bocelli rekao kako se sa svog prošlog koncerta u Hrvatskoj sjeća jako pažljive publike, ali da je uvijek u žurbi te nakon nastupa ide u garderobu, pa u hotel i odmah na put. Televizija je prikazala intervju jučer no izrezali su dio sa 'škakljivim' pitanjem prije nego što su ga objavili na internetu. Fabian Kapov radi na Novoj TV od 2010. kao dopisnica iz Pule. 

Bocelli je tijekom intervjua istaknuo da se nada kako nije dosadio publici nakon tri koncerta koje je do sada imao. Najavio je da će kao i uvijek pokušati donijeti najbolju talijansku glazbu. 

 - Glazbu koja počiva na tradiciji opere koja je, kao što znamo rođena u Italiji. Na kraju koncerta otpjevat ću i neke od svojim pjesama koje su me proslavile - ispričao je slavni tenor. Dodao je da se njegova ljubav prema glazbi rodila dok je bio još u pelenama te da bez nje ne može zamisliti život. Tenoru je drago što je nedavno snimio pjesmu 'Perfect' s Edom Sheeranom (26) na zahtjev mladog pjevača. 

 

. Yesterday, #Antwerp, #Belgium . ph: Fabian Hochscheid

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on

- Jako sam se razveselio jer su moje troje djece svi njegovi obožavatelji. Kad je on došao bili su presretni jer su mogli razmijeniti nekoliko riječi s njim - istaknuo je Bocelli. Pjevač je u braku s bivšom menadžericom Veronicom Berti (34) i imaju kćer Virginiju (5) dok s nekadašnjom suprugom Enricom Cenzatti ima sinove Mattea (20) i Amosa (22).

Bocelli se rodio s lošim vidom i doktori su mu dijagnosticirali kongenitalni glaukom, bolest koja je uzrok sljepila. Dolazi od poremećaja odtoka očne vodice iz očne jabučice i porasta tlaka. Počeo je svirati klavir sa šest godina, a kasnije je naučio i flautu, saksofon, trombon, gitaru, trubu i bubnjeve. Potpuno je oslijepio s 12 godina nakon nesreće na nogometnoj utakmici. Naime, udario ga je protivnički igrač i to je uzrokovalo krvarenje u mozgu te mu liječnici nisu uspjeli spasiti vid. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane