Obavijesti

Show

Komentari 0

Novo lice estrade: Profesionalni rukomet otpisao je zbog glazbe

Novo lice estrade: Profesionalni rukomet otpisao je zbog glazbe
5

Jedan je od rijetkih pjevača za kojim su žene 'poludjele' i prije većih hitova, a sudeći po brojnim porukama koje dobiva, izgleda da će s novim ljetnim singlom i samom pojavom oduševiti ženski dio publike

VIDEO

Pravo osvježenje na glazbenoj sceni neki su već zapazili i lani, kada je Alena Vlahovića (26) u 'RTL Zvijezdama' članica žirija Andrea Andrassy prokomentirala da je izgledom spoj 'Gospodina Savršenog', Ivana Šarića te Petra Graše.

- Ja vidim njega, iza njega ovo more i palme. Čovječe, meni je ludilo! - nadovezala se Nina Badrić.

Posjetitelji klupskih svirki znaju ga i po odličnim nastupima u hrvatskim klubovima. Pjevač samom svojom pojavom privlači mnoge ženske poglede, a prije same glazbene karijere profesionalno se bavio rukometom. Alen je i fitness trener, no sve je to ostavio zbog glazbe koja ga prati kroz cijeli život.

S prvom pjesmom 'Ludilo do zore' 2014. koju je sam napisao, iako je tek izašao na glazbeno tržite, zaradio je preko pola milijuna pregleda. Potom je plesne ritmove nešto ublažio prekrasnom baladom 'Na Božić dolaziš'. Iste godine i napravio pauzu, kako bi se posvetio fakultetu. Privodeći kraju svoje akademske obaveze pojavio se lani na 'RTL Zvijezdama', te je ponovno zakoračio u glazbene vode.

Jedan je od rijetkih pjevača za kojim su žene 'poludjele' i prije većih hitova, a sudeći po brojnim porukama koje dobiva, izgleda da će s novim ljetnim singlom 'Latina' i samom pojavom itekako oduševiti ženski dio publike. Nova pjesma pravi je ljetni plesni hit, a atraktivni kadrovi spota za ovu pjesmu snimani su od centra Zagreba do naše obale.

- Spot smo snimali točno na moj rođendan pa smo odlučili proslaviti na kvalitetan način i to ovjekovječiti u samom spotu - otkrio je pjevač.

Na pitanje tko je zapravo Latina u pjesmi Alen odgovara: 'Latina je svaka žena koja se ne boji pokazati svoju energiju; ona je strastvena, poletna i vatrena. Pjesma je pisana za jednu ženu i to onu posebnu! Svatko od nas muškaraca ima svoju Latinu, onu jednu zbog koje sve ostale padaju u drugi plan'.

Zavodljivi mladi pjevač, koji nalikuje glumcima iz trenutačno popularnih turskih sapunica, na tekstu pjesme surađivao je s autoricom i pjevačicom Antonijom Šolom, a uz Alena na glazbi je radio i gitarist Jan Jakovljev. Dašak španjolskog ritma u pjesmu je aranžmanom ugradio Sven Gleđa, a video spot uradak je Peekzija, odnosno Petra Zirduma.  Latina donosi vrući ljetni ritam i zarazan refren upakirane u atraktivne kadrove spota, koji će publiku odvući u prave čari ljetne zabave. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane