Show

Komentari 88

'Novu neće vidjeti': Pomladila vaginu na račun bivšeg muža

'Novu neće vidjeti': Pomladila vaginu na račun bivšeg muža

Pošto mi je upropastio staru, zaslužila sam novu kojoj on neće imati pristup, poručila je reality zvijezda Brandi Glanville bivšem suprugu Eddieju Cibrianu

Brandi Glanville (40), koja se proslavila sudjelovanjem u reality showu 'Real Housewives', u novoj knjizi otkrila je kako se osvetila bivšem suprugu Eddieju Cibrianu (39) nakon što ju je ostavio zbog pjevačice LeAnn Rimes (30). 

- Na njegov račun napravila sam estetski zahvat pomlađivanja vagine. Pošto mi je upropastio staru, zaslužila sam novu kojoj on neće imati pristup - izjavila je reality zvijezda na predstavljanju knjige 'Pijano tvitanje i drugi ispadi Brandi Glanville'. 

Otkrila je da je operaciju platila 12 tisuća dolara, to jest 66 tisuća kuna. U intervjuu za časopis Life&Style otkrila je  da je 2008. počela sumnjati da je suprug, poznat po ulogama u serijama CSI:Miami, Sunset Beach te Beverly Hills, vara s pjevačicom LeAnn. 

- Moje slutnje obistinile su se kad sam ih zatekla u neobičnoj situaciji na snimanju njihovog zajedničkog filma. LeAnn je glazuru s torte razmazala po svojoj majici i pitala Eddieja hoće li on to polizati s nje. Nisu primjetili da se ja nalazim iza njih - otkrila je Brandi te dodala kako je potpuno pala u depresiju kad su se svi mediji raspisali o aferi njezinog bivšeg supruga i LeAnn. 

Iako su se Eddie i Brandi rastali prije četiri godine poslije osam zajedničkih godina, ona mu još nije oprostila što ju je varao. Eddie i LeAnn vjenčali su se u travnju 2011. godine. 

Najčitaniji članci