Obavijesti

Show

Komentari 10

Obilazi je policija: Seve morala u samoizaolaciju u Zagrebu...

Obilazi je policija: Seve morala u samoizaolaciju u Zagrebu...
6

Pjevačica je mjesec dana boravila u Beogradu kod svekra i svekrve, a s njom je bio i suprug Igor. U srijedu se uputila natrag u Zagreb, gdje se ponovno morala samoizolirati

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sevin tim o prekršaju: Pakirala se za Zagreb, nije razmišljala...

Čim se iz Beograda, nakon više od tri tjedna, vratila u Zagreb, Severina Kojić (47) morala je opet u samoizolaciju. Nakon što je u Srbiji prekršila policijski sat, u zagrebačkom domu, kako doznajemo, obišli su je policijski djelatnici kao dio regularnih postupanja u vrijeme borbe s korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

Pjevačica je u Beogradu boravila kod svekra i svekrve Olje i Dragana Kojića mjesec dana. S njom je bio i suprug Igor Kojić (32). U srijedu se oko 21 sat uputila u Zagreb, no zaboravila je na policijski sat koji je na Srbiji na snazi zbog pandemije korona virusa. Pjevačica se opravdala kako je to 'smetnula s uma'.

- Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi put susreće - objašnjavao je istu večer, među ostalim, Severinin PR Davor Grgin u priopćenju medijima.

Nekoliko dana prije incidenta s policijom pjevačicu su snimili fotoreporteri kako se s Igorom vraća s treninga u obiteljsku vilu na Bežanijskoj kosi.

Seve je u Beograd otišla kako bi vidjela sina Aleksandra, koji je kod oca Milana Popovića. Bivšem partneru prije mjesec dana zvonila je na vrata tvrdeći da joj poduzetnik ne dopušta da vidi sina. Sve je snimala za svoju društvenu mrežu.

- Situacija nam se promijenila u nedjelju, 15. 3., kad su srpske vlasti odredile preporuku o samoizolaciji za sve one koji su proteklih tjedana bili u inozemstvu. Oboje smo boravili u inozemstvu. Severina je tako bila u Švicarskoj, gdje je imala gažu, a ja sam bio na putovanju u Austriji. Odlučio sam poštovati odredbu srpskih vlasti i sa sinom biti u samoizolaciji te sam je o svemu pravovremeno izvijestio. Nakon toga, koliko znam, kontaktirala ju je srpska policija te obavijestila kako i ona mora 14 dana provesti u samoizolaciji - rekao nam je tad Milan Popović.

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Severinu privela policija: Kršila je policijski sat bez dozvole...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

VIDEO VIJESTI 00:57


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao