Show

Komentari 1

Obitelj i kolege opraštaju se od francuskog glumca, posljednja snimka njegove cure slama srca

Obitelj i kolege opraštaju se od francuskog glumca, posljednja snimka njegove cure slama srca

Gaspard je u utorak 18. siječnja na odmorištu La Rosiere u Alpama skijao bez kacige. Na raskrižju dviju plavih staza zabio se u drugog skijaša i zadobio teške ozljede glave, od kojih je nedugo kasnije i preminuo

Kolege iz filmskog svijeta opraštaju se od francuskog glumca Gasparda Ulliela koji je preminuo u srijedu u 38. godini života nakon teške nesreće na skijanju.

Njegova uloga u TV seriji 'Mjesečev vitez' u kojoj glumi Antona Mogarta, iščekivala se s nestrpljenjem. 

Osim toga, francuski glumac zvijezda je nadolazeće Marvelove serije 'Moon Knight' i filma 'Hannibal Rising'.

Naime, Gaspard se u utorak 18. siječnja na odmorištu La Rosiere u Alpama skijao bez kacige. Na raskrižju dviju plavih staza zabio se u drugog skijaša i zadobio tešku ozljedu glave. Nedugo nakon glumca su helikopterom prebacili u bolnicu. Tamo je umro od posljedica zadobivenih ozljeda, potvrdila je njegova obitelj. 

Iz tamošnje gorske službe izvijestili su da su imali između pet i šest intervencija spašavanja dnevno otkako se snijeg stvrdnuo, piše Grazia

Podsjetimo, Gaspard je 2017. godine osvojio Cesara, što je francuski ekvivalent Oscara, za najboljeg glumca. Prvog Cesara, za najperspektivnijeg glumca, osvojio je još 2004., nakon što se s Audrey Tautou pojavio u drami iz Prvog svjetskog rata 'A Very Long Engagement'.

Privukao je međunarodnu pozornost nakon što je utjelovio mladog Hannibala Lectera u  filmu 'Hannibal Rising', te ulogom francuskog modnog genija Yvesa Saint Laurenta u biografskom filmu iz 2014. godine. Bio je i zaštitno lice za Chanelovih muških parfema.

Ulliel je iza sebe ostavio sina, kojeg je dobio s manekenkom i pjevačicom Gaëlle Piétri.

Djevojka glumca samo tjedan dana prije nesreće objavila je emotivnu snimku sa skijališta. Sin Orso napunio je 6 godina, a manekenka se odlučila pohvaliti njegovim skijaškim vještinama. 

Najčitaniji članci