Obavijesti

Show

Komentari 5

Obitelj Spears: Britney će na liječenje milom ili silom

Obitelj Spears: Britney će na liječenje milom ili silom
8

Sumnja se kako pjevačica boluje od bipolarnog poremećaja. Ona ne želi na testiranje i liječenje, a obitelj ju je odlučila natjerati da potraži pomoć

VIDEO

Obitelj posrnule pjevačice zajedno s ljudima u njenom životu radi na tome da je pošalju na psihijatrijsko liječenje. Britney Spears (26) navodno boluje od bipolarnog poremećaja, a njeni roditelji su odlučili kako će joj pružiti profesionalnu pomoć htjela to ona ili ne. Takva jedna intervencija dogodit će se vrlo skoro, prenosi internet-stranica TMZ. Brit za sada odbija sve pokušaje da je se pošalje na liječenje, a za to je navodno kriv njen prijatelj Sam Lutfi. Još se ne zna kako točno misle natjerati kćer na liječenje, ali Lynne i James Spears će se navodno obratiti i sudu za pomoć. U tom slučaju po Brit bi došla policija, koja bi je pod šifrom 5150 (opasna za sebe i okolinu) odvela u bolnicu. Liječnici bi se tada trebali obratiti sudu i zatražiti pokretanje opcije,  kojom bi preuzeli kontrolu nad njenim životom. Ako bi sud to odobrio, Britney bi bila prebačena u psihijatrijsku bolnicu protiv svoje volje. Obitelj tu opciju smatra kao posljednju i prije toga žele isprobati sve ostale načine kako bi Brit natjerali da potraži pomoć.

BRITNEY: UMRLA BIH ZA SVOJE SINOVE
Nakon što je prošli tjedan ostala bez prava na posjećivanje sinova Seana Prestona (2) i Jaydena Jamesa (1), Britney je prijateljima otkrila kako su joj mališani sve u životu.
- Ti dječaci su joj sve i ona stalno ponavlja kako joj se ne isplati živjeti bez njih. Ona bi dala svoj život za njih, a zbog njih je spremna odustati i od glazbene karijere - ispričali su.

BRITNEY OTPUTOVALA S ADNANOM U NEW YORK
Pjevačica je unajmila privatni avion i otišla u New York sa svojim ljubavnikom, paparazzom Adnanom Ghalibom. Nakon izlaska iz Cedars Sinai klinike ljubila se s njim na cesti, a prije nekoliko dana zajedno su "pobjegli" iz L.A.-a u Palm Springs.

DOBILA ZABRANU PRISTUPA KEVINU FEDERLINEU
Policija u Los Angelesu zabranila je Britney da se približi Kevinu Federlineu (29) na manje od 30 metara. Odredba je donesena kako bi se smirila situacija nastala nakon njenog prošlotjednog sloma. Policija kaže kako se ta odredba donosi kad postoji mogućnost ili je dokazana mogućnost napada na žrtvu - Kevina.

OBITELJ SPEARS NAPALA DR. PHILA
Dr. Phil nas je izdao. Potpuno je zloupotrijebio naše povjerenje. Britney i cijela obitelj su mu rekli kako ne žele da on radi emisiju s pjevačicom, a on je to ipak pokušao. Osobnu tragediju naše kćeri htio je upotrijebiti za vlastitu promociju. Ljuti nas i što je dao izjavu nakon posjeta Britney jer mu nitko nije dao dopuštenje za to, kazala je glasnogovornica obitelji Spears.

GOLE FOTOGRAFIJE BRITNEY KUPIO AUSTRALSKI MAGAZIN?
Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako je paparazzo Adnan Ghalib, s kojim se Britney u zadnje vrijeme druži, pjevačicu slikao u izazovnim pozama. Slike je navodno htio prodati magazinima u Americi, ali svi su ga odbili. Ipak, internet-stranica TMZ prenosi kako je fotografije kupio jedan australski magazin za 285.000 kn.



  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo