Obavijesti

Show

Komentari 26

Obitelj tuguje: Poginulom Toši torta za 27. rođendan

Obitelj tuguje: Poginulom Toši  torta za 27. rođendan
4

Tošina majka Domenika sanjala je sina u noći prije dvadesetsedmog rođendana. Smijao se. Zamolio ju je da dođe u manastir i donese mu dar

VIDEO

Toše Proeski 25. siječnja bi proslavio 27. rođendan. Njegova majka Domenika taj je dan bila pod dojmom neobično živog sna koji je sanjala u noći na sinov rođendan.
- Došao mi je u snu na dan kad sam ga rodila. Sanjala sam ga nasmijanog i vedrog, kakav je uvijek bio. Pogledao me i rekao mi: 'Mama, danas mi dođi u manastir i donesi mi rođendansku tortu’, ispričala je neutješna Domenika svoj san suprugu Nikoli, kćeri Dori i zetu Slavenu.
Iako je do manastira Sv. Preobraženja zimi zbog snijega vrlo teško doći, Tošina se obitelj gotovo odmah s groba u Kruševu uputila u nekoliko kilometara udaljeni manastir da mu ispuni želju.
U dvorištu njihove obiteljske kuće ostao je tužno sjediti Tošin labrador Bas, koji je danima nakon pjevačeve pogibije odbijao hranu i vodu. Prošle godine Toši je uginuo šarplaninac, kojeg je obožavao. Zbog toga je tjednima tugovao. Nedugo prije pogibije Ljiljana Petrović za utjehu mu je darovala malenog labradora.

LJILJANU LABUD SVAKODNEVNO SJETI NA TOŠU
Dan nakon Tošine tragične pogibije 16. listopada prošle godine, u elitnom skopskom naselju Sv. Jovan pojavio se bijeli labud. Odmah se sprijateljio s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović, koja tamo živi. Njezin je stan u prizemlju, pa joj je labud došao do prozora, ispričala nam je Ljiljana. Otvorila mu je ulazna vrata i pustila ga u kuću. Nahranila ga je i otad joj dolazi svaki dan. Zavoljela ga je i nazvala Gagi. Podsjeća ju na Tošu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju