Obavijesti

Show

Komentari 117

Obiteljske veze: Jeste li znali da su ove zvijezde u rodu?

Obiteljske veze: Jeste li znali da su ove zvijezde u rodu?
1

Tom Cruise nije jedini glumac u obitelji. Time se bavi i njegov rođak William Mapother kojeg gledatelji mogu vidjeti u serijama 'Mentalist' i 'Izgubljeni'. Mapother se pojavio i u tri Cruiseova filma

VIDEO

Emma Roberts i Julia Roberts

Dvije slavne glumice ne skrivaju da su obitelj. Često pričaju jedna o drugoj u intervjuima, dijele si komplimente, objavljuju zajedničke fotografije i često se druže. 

- Ona je tako divna žena. Puno vremena provodimo zajedno. Sjajna je - rekla je Julia (50) o Emmi (26) kojoj je teta. 

Emma je odrasla na filmskim setovima po kojima ju je Julia vodila, zbog čega je odlučila biti glumica. 

Christian Bale i Gloria Steinem

Glumac i slavna feministkinja bili su dio iste obitelji. Naime, Gloria (83) se udala za Christianovog oca Davida. Gloria je tri godine bila maćeha Christianu (43). 

- On je jako dobra osoba, obožava životinje i nevjerojatno je talentiran. Sada ima dvoje djece i ne viđamo se često, ali se s vremena na vrijeme čujemo - kazala je Gloria koja je s Davidom bila sve do njegove smrti 2003.

Tom Cruise i William Mapother

Tom (55) nije jedini glumac u svojoj obitelji. Time se bavi i njegov rođak William Mapother (52) kojeg ste mogli vidjeti u serijama poput 'Mentalist' i 'Izgubljeni'. Mapother se pojavio i u tri Cruiseova filma. William ne želi pričati o svom poznatijem rođaku.

- Bilo što da kažem o njemu, izvadit će se iz konteksta. Zbog toga uopće ne želim o njemu pričati - rekao je Mapother. 

Stellan Skarsgård i Alexander Skarsgård

Stellana (66) na malim i velikim ekranima gledamo već desetljećima, dok je njegov sin Alexander (41) 'novija' glumačka nada. Uloge u serijama 'Okus krvi', 'The Giver' i 'Male laži' donijele su mu slavu i naklonost kritike.

Stellan i njegova prva supruga My Agnes (61) dobili su šest sinova, od kojih su četiri glumca i jedan je maneken. Nakon što se razveo od My, vjenčao se s Megan Everett (41) s kojom je dobio još dva sina. Nakon toga, odlučio se na sterilizaciju jer mu je osmero djece bilo 'više no dovoljno'. 

Charlie Sheen i Emilio Estevez

Svi znaju da je Martin Sheen (77) Charliejev otac, no manje je poznato da je Emilio Charliejev brat. Martin je mnogo puta isticao koliko se ponosi svojim sinovima, a kada je Charlie (52) pred cijelim svijetom otkrio da je HIV pozitivan, njegov otac bio je jako dirnut. 

- Da imam toliko hrabrosti kao ti, mogao bih promijeniti svijet - tada je Charlieju poručio otac. 

S drugim sinom Emiliom (55), kojeg mnogi znaju po ulogama u filmovima 'Breakfast club' i 'Young Guns', voli surađivati. Zajedno su 2012. glumili u filmu 'My Way'. 

- Ne postoji ništa ljepše, glumio bih uz njega do kraja svog života - rekao je Martin.

Jessica Capshaw i Steven Spielberg

Jedna od zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' pokćerka je slavnog redatelja Stevena Spielberga (71). On se s njezinom majkom vjenčao 1991., a Jessica (41) i Steven su postali vrlo bliski. Iako mnogi misle da joj je redatelj pomogao u glumačkoj karijeri, ona kaže da to nije tako lako kako zvuči. 

- Nije mi pomoglo to što sam imala slavnog roditelja. Mnogi ne žele ulagati u nekoga tko je odrastao u takvoj sredini. Ljudi više vole vidjeti nekoga tko je dao posljednji cent da dođe u Hollywood - otkrila je Capshaw. 

Jenny McCarthy i Melissa McCarthy 

Iako imaju isto prezime, dugo se nije znalo da su glumice u rodu. Jenny (45) je prva otkrila 'tajnu' kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva. Iako su se družile kada su bile male, glumice nisu ostale bliske. Melissa (47) nije bila na Jennynu vjenčanju 2004., a kružile su glasine da je Jenny govorila Melissi da mora smršavjeti ako želi postati glumica. 

- To je suludi trač i vrlo daleko od istine, nikada to nisam ni pomislila - rekla je Jenny. 

Jason Momoa i Zoe Kravitz

Zvijezda 'Igre prijestolja' koji je nedavno prvi put zaigrao Aquamana, očuh je mladoj glumici i manekenki. Momoa (38) je sa Zoeinom majkom Lisom Bonet (50) u vezi 12 godina, a par se ljetos vjenčao. Zoe (29) Jasona naziva 'tata medo', a Jason ne skriva koliko je ponosan na karijeru svoje pokćerke. Momoa s Bonet ima sina Nakou Wolf (9) i kći Lolu Iolani (10). 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao